Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Website vertaling

 

Heeft u een website vertaling nodig uitgevoerd door een native speaker? Dan bent u bij vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Tongo levert altijd een 100% juiste vertaling van uw website in diverse talen. Ook voor een website vertaling met een strakke deadline kunt u bij Tongo terecht. Wij regelen met spoed de juiste vertaling voor u en brengen daar in de meeste gevallen geen extra kosten voor in rekening.

website vertaling

Website vertaling laten verzorgen door Tongo

  1. Wij leveren de snelste service voor de vertaling van een website
  2. U bent zeker van een 100% juiste vertaling van uw site
  3. In de meeste gevallen berekenen wij geen extra kosten voor spoedvertalingen
  4. Heldere scherpe tarieven voor de vertaling van uw site
  5. Persoonlijk contact en een professionele vertaling.
  6. Onze unieke tevredenheidsgarantie

Tarieven voor het vertalen van een website

Als u vragen heeft over onze tarieven of het berekenen van de prijs voor het vertalen van uw complete website, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 070-7531944 of per e-mail info@tongo.nl. Graag berekenen wij geheel vrijblijvend de prijs voor de vertaling van uw website.

Website vertaling

Het vertalen van websites kan een tijdrovende klus zijn. Het uitbesteden van een website vertaling door een professioneel vertaalbureau kan u daarom veel tijd besparen. Tongo is een full service vertaalbureau en kan uw website vertalen in diverse talen. Laat uw site vertalen in de taal die u wenst en wees er zeker van, dat u een professionele vertaling krijgt met onze unieke 100% tevredenheidsgarantie.

Professionele vertaling van een of meerdere webpagina’s

Wilt u snel een professionele vertaling van uw webpagina? Geef ons dan per e-mail of telefoon door hoeveel woorden wij voor uw website dienen te vertalen of mail de tekst van uw website, zodat wij de woorden voor u kunnen tellen. Wij kunnen u dan een vrijblijvende offerte inclusief nauwkeurige levertijd doorgeven.