Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Uw website kunnen wij vertalen in vrijwel iedere gewenste taal. Voor elke vertaling hebben wij de beste vertalers in huis!

Uw website is voor uw relaties, klanten en prospects vaak de eerste en belangrijkste informatiebron. Als u uw producten of diensten internationaal onder de aandacht wilt brengen, is een correcte website vertaling vereist. Wij beschikken over een netwerk van vertalers die in vele vakgebieden thuis zijn, medisch, technisch, juridisch én commercieel. Als het om een website vertaling gaat, vergt dit meestal een professionele commerciële benadering. Wij bekijken elke opdracht die er binnenkomt en koppelen deze vervolgens aan de beste vertaler. Voor u de verzekering dat dit perfect zal gebeuren. Wilt u meer informatie? Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan.

Uw website vertalen als u internationaal onderneemt

Uw website vertalen is een verstandige keuze als u internationaal onderneemt. U wilt immers ook uw buitenlandse klanten bereiken. Door uw webwinkel of website meertalig aan te bieden, kunnen er meer bezoekers kennismaken met uw werk. Wist u dat ruim de helft van online bezoekers informatie over een dienst of product in hun eigen taal belangrijker vindt dan de prijs ervan? Bovendien blijven bezoekers twee keer zo lang op websites in hun moedertaal. Goede redenen dus om uw website te laten vertalen in de doeltaal. Welke taal (of talen) spreekt uw doelgroep?

Wij vertalen webpagina’s vanuit het Nederlands in vrijwel elke taal en andersom, zoals, Engels, Frans, Spaans, Arabisch. Alles is mogelijk tegen een scherpe prijs. Wist u dat onze tarieven gemiddeld 15% lager zijn dan de standaardprijs die wordt gerekend voor een professionele vertaling? Vergelijk gerust onze offerte met het prijsvoorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Professionele website vertaling in elke taal

Het vertalen van een website is, net als het schrijven van webpagina’s, een vak apart. Bezoekers van een website scannen de webpagina en letten vooral op kopjes, knoppen en koppelingen. De teksten zijn dan ook beknopt, commercieel en to the point. Het eindresultaat is een soepel lopende, wervende tekst in de doeltaal. De doeltaal is de taal waarnaar u uw website wilt laten vertalen. Wij staan garant voor een professionele en correcte website vertaling in elke taal.

Vele opdrachtgevers gingen u voor. Wij begrijpen als geen ander, dat een website het visitekaartje is van uw bedrijf. Het is daarom ook van groot belang dat uw website foutloos, vloeiend en op de juiste toon, zoals uw brontekst bedoelt, wordt vertaald. Wij houden daarom ook rekening met het selecteren van de juiste vertaler voor het type tekst, welke u bij ons aanlevert, voor uw website of eventueel uw webwinkel. Bij elke vertaling profiteert u van onze 100% tevredenheidsgarantie.

Onze tarieven per gewenste taal treft u aan in een prijsoverzicht op onze website. Dankzij een uitgekiende planningsmethode en door de toepassing van eigen ontwikkelde technologie kunnen wij u keer op keer een scherpe prijs bieden. Mocht u op zoek zijn naar een taalcombinatie die niet wordt weergegeven, neemt u dan gerust contact met ons op. In vrijwel alle gevallen kunnen wij u behulpzaam zijn.