Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertalingen Nederlands Spaans

 

Een contract in het Spaans laten opstellen? Uw sollicitatiebrief laten omzetten in deze mooie taal? Wij regelen het voor u. Voor correcte en betaalbare vertalingen Nederlands Spaans bent u bij ons aan het juiste adres. Tongo is een full-service vertaalbureau met een netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers. Wij verzorgen vertalingen in alle gangbare talen voor u.

vertalingen nederlands spaans

Onze werkwijze bij vertalingen Nederlands Spaans

Bij Tongo wordt u altijd direct geholpen. Wij hebben als doel snel en efficiënt taalbarrières te doorbreken. Een perfecte vertaling is de sleutel tot internationaal succes. Wij hebben als missie communicatiedoelstellingen te halen, ongeacht de taal. Dit doen wij door snelle dienstverlening en onze passie voor vertalen te combineren.

Waarom Vertaalbureau Tongo?

Ons netwerk bestaat uit een groot aantal vertalers met ieder hun eigen specialisme en vakgebied.
Bij elke opdracht letten onze vertalers ook op de toon van de tekst, het woordgebruik en de stijl. Zo worden niet alleen de juiste terminologieën gebruikt, maar komt uw vertaling echt tot zijn recht. Wij onderscheiden ons op de volgende punten:

  • De snelste service
  • Een 100% juiste vertaling
  • Heldere tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Onze unieke tevredenheidsgarantie

Beëdigd

Wil u een geboorte-akte, rijbewijs of huwelijksakte, etc. laten vertalen? En is de vertaling bestemd voor een officiële instantie? Dan hebt u een beëdigde vertaling nodig. Dit is een vertaling, die wordt verzorgd door een vertaler, die is beëdigd door een rechtbank. De kosten van een beëdigde vertaling liggen hoger dan die van een normale vertaling. In geval van twijfel is het dus altijd zinvol om even bij de betrokken instantie te informeren wat er nodig is.

Laat uw vertaling Nederlands Spaans over aan Vertaalbureau Tongo

Een medische handleiding, website, algemene voorwaarden, contracten, jaarverslagen of rapportages, Vertaalbureau Tongo kan elke vertaling aan. Uw vertaling Nederlands Spaans koppelen wij altijd aan de meest geschikte vertaler. Wij zorgen ervoor dat u in het buitenland wordt begrepen. Bij ons kunt u erop rekenen dat u altijd op tijd een perfecte vertaling ontvangt. Ook vertaalwerk van of naar het Roemeens, Noors, Fins, Italiaans of Duits kunt u met een gerust hart aan Vertaalbureau Tongo overlaten. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op. Wij beschikken over een supportteam dat snel antwoord geeft op al uw vragen.