Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertalingen Nederlands Engels

 

Wilt u uw sollicitatiebrief in perfect Engels laten vertalen? Of gaat u met uw bedrijf de buitenlandse markt betreden en wilt u uw website laten vertalen? Bij Vertaalbureau Tongo bent u aan het juiste adres voor vertalingen Nederlands Engels. Wij zijn een full-service vertaalbureau met een netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers. Tongo kan vertalingen in alle gangbare talen verzorgen. Ook als u als particulier een document wilt laten vertalen, kunt u bij Vertaalbureau Tongo terecht. Wij helpen u graag, van zeer kleine tot zeer grote vertalingen.

vertalingen nederlands engels

Onze werkwijze bij vertalingen Nederlands Engels

Bij Tongo bent u ervan verzekerd dat u direct wordt geholpen. Ons doel is snel en efficiënt taalbarrières te doorbreken. De sleutel tot succesvol (internationaal) zakendoen is immers een perfecte vertaling. Onze missie? In welke taal dan ook de communicatiedoeleinden te behalen. Dit doen wij door onze passie voor het vertaalvak met een persoonlijke en snelle dienstverlening te combineren.

Waarom Vertaalbureau Tongo?

Wij beschikken over een groot netwerk vertalers met elk hun eigen specialisme. Bij elke opdracht letten onze vertalers ook op de toon van de tekst, het woordgebruik en de stijl. Op deze manier worden niet alleen de juiste terminologieën gebruikt, maar komt uw vertaling echt tot zijn recht. Wij onderscheiden ons op de volgende punten:

  • De snelste service
  • Een 100% juiste vertaling
  • Heldere tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Onze unieke tevredenheidsgarantie

Laat uw vertaling Nederlands Engels over aan Vertaalbureau Tongo

Of u nu een website, boek voor juristen of een technische handleiding wilt laten vertalen, bij Vertaalbureau Tongo koppelen we altijd de juiste vertaler aan uw vertaling Nederlands Engels. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op. Wij beschikken over een supportteam dat snel antwoord geeft op al uw vragen. Bij ons kunt u erop rekenen, dat u altijd op tijd een perfecte vertaling ontvangt. Ook vertaalwerk van of naar het Russisch, Spaans, Deens, Italiaans of Duits kunt u met een gerust hart aan Vertaalbureau Tongo overlaten.