Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaling Nederlands Zweeds

 

Wist u dat de economie in Zweden zeer stabiel is? Het is voor Nederlandse bedrijven een aantrekkelijke markt om zaken te doen. Bij Vertaalbureau Tongo kunt u terecht voor vertalingen in allerlei talen. Zo verzorgen wij ook graag uw vertaling Nederlands Zweeds. Deze taal heeft veel verschillende toonaccenten en vraagt om een accurate vertaling. Als Zweeds vertaalbureau zijn we hier ijzersterk in, we verbreken graag de taalbarrière voor u.

vertaling nederlands zweeds

Meer over de Zweedse taal

In Zweden wonen ongeveer 9 miljoen mensen, het is het grootste land van Scandinavië en een grote speler op de wereldmarkt. Denk aan grote Zweedse merken als H&M, Saab, Volvo en IKEA. Ze spreken een goed woordje Engels in Zweden, maar benaderen in hun moedertaal geeft u altijd een streepje voor. Oorspronkelijk stamt de taal af van de Vikingen. Vandaag de dag leent de taal steeds meer Engelse woorden. Toonaccenten zijn van groot belang in Zweden. Gebruikt u ze verkeerd dan kan de betekenis van een woord totaal anders zijn. Gelukkig beschikt Tongo over een groot netwerk van Zweedse vertalers die overweg kunnen met elke tekst.

Waarom uw vertaling Zweeds aan ons overlaten?

  • De snelste service
  • Een 100% juiste vertaling Nederlands Zweeds en Zweeds Nederlands
  • Heldere tarieven voor uw vertaling van Nederlands naar Zweeds en andersom
  • Persoonlijk contact
  • Onze unieke tevredenheidsgarantie

Vraag een offerte aan

Vertalingen in elke omvang kunnen we bij Tongo aan. Klein of groot, we besteden aan iedere vertaling evenveel aandacht. Zowel onze vakgebieden als de beschikbare talen zijn zeer uitgebreid. Een vertaling Nederlands Zweeds laten wij zoveel mogelijk uitvoeren door een native speaker. Zij weten exact op welke wijze de boodschap het beste kan worden overgebracht. Tevens werken onze vertalers maar aan één opdracht tegelijk. U bent dus altijd zeker van een snelle oplevering. Wilt u iets laten vertalen in een taal die niet op onze website staat? Bel ons en wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. Direct weten wat de prijs zal zijn voor uw vertaling Nederlands Zweeds? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Enkele andere talencombinaties: Nederlands Fins | Nederlands Noors Nederlands Deens |