Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaling Nederlands Zweeds

vertaling nederlands zweeds

Naast al onze andere mogelijke talen voor een vertaling, verzorgt Vertaalbureau Tongo ook uw vertaling Nederlands Zweeds. Een accurate vertaling van Nederlands naar Zweeds is nodig, omdat de taal verschillende toonaccenten heeft. Dit maakt het juist vertalen van een document ook zo belangrijk. Bij Vertaalbureau Tongo hebben wij gelukkig de beschikking over vele (beëdigde) vertalers Zweeds. Bij ons is uw vertaling Nederlands Zweeds in goede handen.

Vertaling Nederlands Zweeds bij Tongo

De Zweedse taal stamt af van de taal van de Vikingen, maar evolueerde en kreeg toevoegingen van de Duitse, Latijnse en zelfs Nederlandse taal. Tegenwoordig leent de Zweedse taal steeds meer woorden uit het Engels. De toonaccenten zijn zelfs zo belangrijk in de Zweedse taal, dat als men de verkeerde toon gebruikt, de betekenis van het woord totaal anders is. Laat daarom uw vertaling verzorgen door een van onze ervaren vertalers, dan bent u verzekerd van een juiste en snelle vertaling.

 De voordelen van vertalen bij Vertaalbureau Tongo: 

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen, zoals Nederlands en Zweeds, mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling Nederlands Zweeds.

Altijd de juiste vertaler voor uw vertaalwerk

Vertaalbureau Tongo laat voor u een vertaling zoveel mogelijk uitvoeren door een native speaker. U kunt er met onze tevredenheidsgarantie vanuit gaan dat u altijd een 100% juiste vertaling krijgt.

Nederlands Fins | Nederlands Noors Nederlands Deens |