Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaling Nederlands Turks

 

Turks is de officiële taal van Turkije en wordt naast in Turkije ook gesproken op Cyprus en in Macedonië. Het Turks wordt ook veel gesproken door immigranten in landen zoals Duitsland, Nederland , Frankrijk en België. In Nederland wonen inmiddels veel mensen van Turkse komaf en het aantal Turkse bedrijven is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. De vraag naar Turkse vertalingen en met name een vertaling Nederlands Turks zit dus in de lift. U kunt voor al uw vertalingen van en naar het Turks, ook beëdigde vertalingen, uitstekend terecht bij Vertaalbureau Tongo.

vertaling nederlands turks

Vertaling Nederlands Turks bij Tongo

Voor vele Nederlanders staat Turkije bekend als het vakantieland voor de zomerperiode. De zomers zijn er warm en aantrekkelijke plaatsen zoals Istanbul, Alanya en Marmaris trekken jaarlijks duizenden toeristen. Maar wist u dat Turkije ook bol staat van interessante cultuur en natuur? Zo bevindt zich op ongeveer 90 kilometer van Alanya het nationale park Köprülü Canyon. Voor een prachtig panoramisch uitzicht bent u hier zeker aan het goede adres. Wilt u nu een juiste vertaling van Nederlands Turks of Turks Nederlands, klop dan aan bij Vertaalbureau Tongo. Wij geven u altijd het juiste vertaaladvies!

De voordelen van vertalen bij Vertaalbureau Tongo 

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen, zoals Nederlands en Turks, mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling Nederlands Turks.

Altijd de juiste vertaler voor uw vertaalwerk

Vertaalbureau Tongo laat voor u een vertaling zoveel mogelijk uitvoeren door een native speaker. U kunt er met onze tevredenheidsgarantie vanuit gaan dat u altijd een 100% juiste vertaling krijgt.