Vertaling Nederlands Roemeens

De naam geeft het al een beetje weg, Roemeens is een Romaanse taal. Wist u dat maar liefst 24 miljoen mensen Roemeens als moedertaal hebben? Roemenië is in 2007 toegetreden tot de EU, sindsdien is een vertaling Nederlands Roemeens en een vertaling Roemeens Nederlands populairder geworden. Het Roemeens vertoont veel verwantschap met de FransePortugeeseItaliaanse en Spaanse taal. Meer dan met de Balkantalen die in die omgeving worden gesproken. Een uitzondering hierop is het Moldavisch. Op een aantal kleine afwijkingen in spelling na, is het bijna gelijk aan het Roemeens. Waar voorheen de taal met het cyrillisch alfabet geschreven werd, hanteren we nu het Latijnse alfabet.

Roemeense vertaling

U wordt bij Vertaalbureau Tongo altijd direct geholpen. Ons doel is snel en efficiënt elke taalbarrière te laten verdwijnen. Een correcte vertaling is vaak de sleutel tot internationaal succes. Onze missie is dan ook communicatiedoelstellingen te behalen ongeacht de taal. Hoe wij dit doen? Door snelle dienstverlening en passie voor het vertaalvak. Onze vertalers zijn bekend met de Roemeense cultuur en hebben ieder hun eigen vakgebied waarin ze gespecialiseerd zijn. Zo weet u zeker dat uw Roemeense vertaling bij ons in goede handen is.

vertaling nederlands roemeens
vertaling nederlands roemeens
vertaling nederlands roemeens

Vertaling Roemeens Nederlands of vertaling Nederlands Roemeens:

  • Snelle service
  • Een 100% juiste vertaling
  • Heldere tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Onze unieke tevredenheidsgarantie

Laat uw Roemeense vertaling over aan Tongo

Vertaalbureau Roemeens (Tongo) verzorgt Roemeense vertalingen in allerlei vakgebieden. Het kan gaan om een vertaling van een website, contracten, algemene voorwaarden of jaarverslagen. Voor ons maakt het niet uit om wat voor vertaling Nederlands Roemeens het gaat, wij zorgen ervoor dat u een perfecte vertaling ontvangt. Naast Roemeens bent u bij ons ook aan het juiste adres voor vertalingen van en naar het TurksDeensArabischChineesZweeds en nog veel meer. Staat de taal waar u naar op zoek bent er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Andere talencombinaties:

Nederlands Spaans | Nederlands Grieks | Nederlands Russisch |

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=