Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaling Nederlands Roemeens

vertaling nederlands roemeens

De officiële taal van Roemenië is het Roemeens en stamt af van de Romaanse taal. Het bevat elementen van onder andere de Franse, Portugeese, Italiaanse en Spaanse taal. Er zijn wereldwijd ongeveer 30 miljoen mensen die de Romeense taal spreken. U kunt zich voorstellen dat wij daarom regelmatig vertalingen van en naar het Roemeens verzorgen. Onze snelle vertaaldienstverlening en Roemeense topvertalers staan altijd voor u klaar. Laat uw vertaling Nederlands Roemeens en Roemeens Nederlands maken door Vertaalbureau Tongo.

Onze werkwijze bij vertalingen Nederlands Roemeens

U wordt bij Vertaalbureau Tongo altijd direct geholpen. Ons doel is snel en efficiënt elke taalbarrière te laten verdwijnen. Een correcte vertaling is vaak de sleutel tot internationaal succes. Onze missie is dan ook communicatiedoelstellingen te behalen ongeacht de taal. Hoe wij dit doen? Door snelle dienstverlening en passie voor het vertaalvak.

Waarom kiezen voor ons?

Laat uw vertaling Nederlands Roemeens over aan Tongo

Elke vertaling Nederlands Roemeens kunnen wij aan. Of het nu om een website gaat, een handleiding, contracten, jaarverslagen of algemene voorwaarden, wij zorgen voor een perfecte vertaling. Naast Roemeens bent u bij ons ook aan het juiste adres voor vertalingen van en naar het Engels, Frans, Spaans, Turks, Italiaans, Pools, Russisch, Chinees en nog veel meer. Staat de taal waar u naar op zoek bent er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Nederlands Spaans | Nederlands Grieks | Nederlands Russisch |