Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaling Nederlands Roemeens

 

De naam geeft het al een beetje weg, Roemeens is een Romaanse taal. Wist u dat maar liefst 24 miljoen mensen Roemeens als moedertaal hebben? Roemenië is in 2007 toegetreden tot de EU, sindsdien verzorgen we regelmatig vertalingen van en naar het Roemeens. Het Roemeens vertoont veel verwantschap met de Franse, Portugeese, Italiaanse en Spaanse taal.

Meer dan met de Balkantalen die in die omgeving worden gesproken. Een uitzondering hierop is het Moldavisch. Op een aantal kleine afwijkingen in spelling na, is het bijna gelijk aan het Roemeens. Waar voorheen de taal met het cyrillisch alfabet geschreven werd, hanteren we nu het Latijnse alfabet.

vertaling nederlands roemeens

Vertaling Nederlands Roemeens

U wordt bij Vertaalbureau Tongo altijd direct geholpen. Ons doel is snel en efficiënt elke taalbarrière te laten verdwijnen. Een correcte vertaling is vaak de sleutel tot internationaal succes. Onze missie is dan ook communicatiedoelstellingen te behalen ongeacht de taal.

Hoe wij dit doen? Door snelle dienstverlening en passie voor het vertaalvak. Onze vertalers zijn bekend met de Roemeense cultuur en hebben ieder hun eigen vakgebied waarin ze gespecialiseerd zijn. Zo weet u zeker dat uw vertaling Nederlands Roemeens bij ons in goede handen is.

Waarom kiezen voor Tongo?

  • Snelle service
  • Een 100% juiste vertaling
  • Heldere tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Onze unieke tevredenheidsgarantie

Laat uw vertaling Nederlands Roemeens over aan Tongo

Vertaalbureau Tongo verzorgt Roemeense vertalingen in allerlei vakgebieden. Het kan gaan om een vertaling van een website, contracten, algemene voorwaarden of jaarverslagen. Voor ons maakt het niet uit om wat voor vertaling Nederlands Roemeens het gaat, wij zorgen ervoor dat u een perfecte vertaling ontvangt.

Naast Roemeens bent u bij ons ook aan het juiste adres voor vertalingen van en naar het Turks, Deens, Arabisch, Chinees, Zweeds en nog veel meer. Staat de taal waar u naar op zoek bent er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Nederlands Spaans | Nederlands Grieks | Nederlands Russisch |