Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaling Nederlands Roemeens

vertaling nederlands roemeens

De officiële taal van Roemenië is het Roemeens en stamt af van de Romaanse taal. Het bevat elementen van onder andere de Franse, Portugeese, Italiaanse en Spaanse taal. Er zijn wereldwijd ongeveer 30 miljoen mensen die de Romeense taal spreken. U kunt zich voorstellen dat wij daarom regelmatig vertalingen van en naar het Roemeens verzorgen. Onze snelle vertaaldienstverlening en Roemeense topvertalers staan altijd voor u klaar. Laat uw vertaling Nederlands Roemeens en Roemeens Nederlands maken door Vertaalbureau Tongo.

Vertaling Nederlands Roemeens bij Tongo: 

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen, zoals Nederlands en Roemeens, mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling Nederlands Roemeens.

Altijd de juiste vertaler voor uw vertaalwerk

Vertaalbureau Tongo laat voor u een vertaling zoveel mogelijk uitvoeren door een native speaker. U kunt er met onze tevredenheidsgarantie vanuit gaan dat u altijd een 100% juiste vertaling krijgt.

Nederlands Spaans | Nederlands Grieks | Nederlands Russisch |