Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaling Nederlands Portugees

 

Wist u dat ongeveer 230 miljoen mensen in de wereld Portugees spreken? Hiervan spreekt 210 miljoen het als moedertaal. Brazilië is het grootse Portugees sprekende land. Het is tevens één van de vier BRIC- landen (Brazilië, Rusland, India en China) die als een belangrijke speler wordt gezien in de wereldeconomie.

Het is dan ook niet zo gek dat deze vertaling voorkomt in de vertaal top 10 van Tongo. Wilt u succesvol zaken doen? Vertaalbureau Tongo helpt u graag bij uw vertaling Nederlands Portugees.

vertaling nederlands portugees

Vertaling Nederlands Portugees bij Tongo?

Onze Portugees sprekende taalexperts weten als geen ander hoe ze uw tekst op de juiste manier moeten vertalen. Uiteraard houden ze hierbij rekening met de Portugese cultuur en vakjargon. Het is namelijk zo dat het Portugees in Brazilië afwijkt van het Portugees dat in andere landen gesproken wordt.

Het wordt dan ook wel eens Braziliaans-Portugees genoemd. Vertaalbureau Tongo kan u voorzien van een Portugese en Braziliaans-Portugese vertaling. Het vakmanschap van onze vertalers staat garant voor een hoogwaardige vertaling, kwaliteit staat bij ons immers voorop!

Voordelen Vertaalbureau Tongo

  • De snelste service
  • Een 100% juiste vertaling Nederlands Portugees en Portugees Nederlands
  • Heldere tarieven voor uw vertaling van Nederlands naar Portugees en andersom
  • Persoonlijk contact
  • Onze unieke tevredenheidsgarantie

Wij zijn tevreden wanneer u dat ook bent

Een vertaling Nederlands Portugees gaat bij ons pas de deur uit bij 100% tevredenheid van alle kanten. Vertaalbureau Tongo wil uiteraard dat u een goede indruk achterlaat met uw vertaling. U kunt van ons de allerbeste service en scherpe tarieven verwachten.

Wij zijn van mening dat menselijk contact niet te digitaliseren is, dus doen we dat ook niet. Daarnaast weten we als geen ander dat tijd kostbaar is en dus zorgen we altijd voor een snelle vertaling! Naast een vertaling Nederlands Portugees kunt u ook bij ons terecht voor een vertaling van en naar het Spaans, Italiaans, Chinees, Russisch, Roemeens en nog veel meer. Heeft u een vraag? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op!