Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaling Nederlands Pools

 

Een van de grootmachten van Oost-Europa is toch wel Polen. Wist u dat dit land meer dan 38 miljoen inwoners heeft en de economische markt snel groeit? Het land is ook een steeds belangrijkere handelspartner voor Nederland. Van alle landen die de afgelopen tien jaar lid zijn geworden van de EU is het handelsbelang met Polen het grootst.

Het is dus verstandig om uw Poolse communicatie aan de experts van Vertaalbureau Tongo over te laten. Zo weet u zeker dat elke boodschap goed aankomt. Wij beschikken over de beste vertalers Pools die graag voor u aan de slag gaan met een vertaling Nederlands Pools.

vertaling nederlands pools

Zakelijke vertaling Nederlands Pools

De Poolse markt kent geen geheimen voor onze (beëdigde) Poolse vertalers. Zij weten precies hoe ze uw vertaling naadloos kunnen laten aansluiten op de zakelijke Poolse markt. Wij zorgen ervoor dat u snel uw vertaling weer ontvangt.

Uw Poolse zakenpartner zal niet merken dat het een vertaling betreft, wij zorgen voor een ‘natuurlijke’ vertaling. Al onze vertalers hebben een hoge opleiding genoten en zijn gespecialiseerd in diverse vakgebieden. Op deze manier kunnen wij dus altijd een geschikte vertaler aan uw opdracht koppelen.

De voordelen van Vertaalbureau Tongo

  • De snelste service
  • Een 100% juiste vertaling Nederlands Pools en Pools Nederlands
  • Heldere tarieven voor uw vertaling van Nederlands naar Pools en andersom
  • Persoonlijk contact
  • Onze unieke tevredenheidsgarantie

Om wat voor soort vertaling het ook gaat, Vertaalbureau Tongo regelt het voor u. Onze vertalers blinken uit in elk hun eigen specialisme. Zodra wij uw opdracht hebben ontvangen nemen we contact met u op om uw wensen door te spreken. Mocht u een wijziging door willen geven op een bepaald moment, dan is dat altijd mogelijk.

Full-service vertaalbureau

Wij zijn een full-service vertaalbureau gespecialiseerd in grote en kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Wij onderscheiden ons van andere vertaalbureaus dankzij onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven. De Poolse taalprofessionals van Tongo zorgen ervoor dat u snel in het bezit bent van een vertaling Nederlands Pools van topkwaliteit.

Met een vertaling van Vertaalbureau Tongo slaat u nooit de plank mis. Naast een vertaling Pools kunt u ook bij ons terecht voor vertalingen van en naar het Russisch, Roemeens, Deens, Noors, Grieks en nog veel meer. Neem gerust contact met ons op, we vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.