Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaling Nederlands Oekraïens

vertaling nederlands oekraïens

Wellicht wist u het al maar Oekraïne betekent letterlijk grensland. Oekraïne grenst namelijk aan Rusland, Slovenië, Hongarije en Polen. De Oekraïense taal is nauw verwant aan het Russisch, maar er wordt ook veel gebruik gemaakt van Poolse woorden. In de Oekraïense taal zie je ook veel invloeden terug van het Latijnse schrift. Mede dankzij de complexiteit van de Oekraïense taal kiest Vertaalbureau Tongo voor erkende en bekwame (beëdigde) vertalers. Uw vertaling Nederlands Oekraïens en Oekraïens Nederlands is in zeer goede handen bij Vertaalbureau Tongo.

Vertaling Nederlands Oekraïens bij Tongo

Door de toetreding van de Oekraïne tot de World Trade Organization (WTO) is de handelspositie van Oekraïne de afgelopen jaren flink toegenomen. Het versterkt de positie van het land en opent de deuren naar internationaal zakendoen. Het is echter niet het makkelijkste land om zaken mee te doen en dat maakt een correcte vertaling van en naar het Oekraïens zo belangrijk. Uw zakelijke boodschap dient op de goede manier over te komen. Niets is zo belangrijk als duidelijke communicatie. Laat uw vertaling Nederlands Oekraïens en Oekraïens Nederlands daarom uitvoeren door de professionals van Vertaalbureau Tongo.

De voordelen van vertalen bij Vertaalbureau Tongo: 

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen, zoals Nederlands en Oekraïens, mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling Nederlands Oekraïens.

Altijd de juiste vertaler voor uw vertaalwerk

Vertaalbureau Tongo laat voor u een vertaling zoveel mogelijk uitvoeren door een native speaker. U kunt er met onze tevredenheidsgarantie vanuit gaan dat u altijd een 100% juiste vertaling krijgt.

Nederlands Pools | Nederlands Russisch | Nederlands Roemeens