Vertaling Nederlands Noors

Heeft u een vertaling Nederlands Noors nodig? Maak kennis met Vertaalbureau Tongo. Wij lossen elk taalobstakel op dankzij onze uitmuntende vertalingen. Onze taalexperts gaan dan ook geen enkele vertaling uit de weg. Wij beschikken over een groot netwerk vertalers van topniveau. Een groot deel daarvan zijn ook nog eens native speakers. Zij vertalen dus van en naar hun moedertaal. Zo weet u zeker dat u een perfecte vertaling ontvangt.

Noorse vertaling

Noorwegen, hét land van de middernachtzon, prachtige natuur en fjorden. Naast het feit dat het een mooi land is, biedt het ook op zakelijk vlak veel mogelijkheden. In het Noors een contract opstellen of een handleiding schrijven kan normaal een flinke uitdaging zijn, maar niet voor ons! De Noorse taal werd ontwikkeld rond 1350, er werd toen voornamelijk Middelnoors gesproken. Vandaag de dag zijn er twee standaardtalen Noors. U snapt dus wel dat een vertaling Nederlands Noors een precies werkje is. Gelukkig is uw vertaling bij ons altijd in goede handen en hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Tongo zet de beste vertalers in voor uw Noorse vertaling.

vertaling nederlands noors
vertaling nederlands noors
vertaling nederlands noors

Vertaalbureau Noors

  • De snelste service
  • Een 100% juiste vertaling Nederlands Noors en Noors Nederlands
  • Heldere tarieven voor uw vertaling van Nederlands naar Noors en andersom
  • Persoonlijk contact
  • Onze unieke tevredenheidsgarantie

Op onze expertise kunt u rekenen

Voor een snelle, correcte en betaalbare vertaling Nederlands Noors bent u bij Vertaalbureau Noors (Tongo) aan het juiste adres. Zodra we uw opdracht binnenkrijgen selecteren we voor u de beste vertaler. Hierbij letten we ook op het vakgebied van de vertaling. Elke vertaler beschikt namelijk over een eigen specialisme. Naast een vertaling Noors verzorgen wij ook graag vertalingen in het:
Engels
Frans
• Spaans
Italiaans
Deens
Fins
Turks
• Chinees
Russisch

Op onze expertise kunt u rekenen. Heeft u een vraag over onze vertalingen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Meer over Noorwegen

Noorwegen telt zo’n 5 miljoen inwoners en kent een vrij snel groeiende bevolking, met name in de regio’s Oslo-Akershus en Stavanger. Aan het begin van deze eeuw is immigratie verantwoordelijk geweest voor meer dan de helft van de bevolkingstoename. Bijna 10% van de bevolking bestaat uit immigranten. Het land laat slechts in een zeer beperkt aantal asielzoekers toe en is bereid om deze mensen zo spoedig mogelijk aan andere landen over te dragen. De grootste immigrantengroepen komen uit Pakistan, Irak en verrassend genoeg Zweden.

Kust en valleien

Het grootste deel van de bevolking woont geconcentreerd langs de zuidelijke kust en de valleien, waar de belangrijkste steden Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand en Drammen liggen. Verder in het noorden langs de kust Trondheim en in het verre noorden liggen Narvik, Tromsø, Bodø en Hammerfest. De meerderheid van de Noren is van Scandinavische oorsprong, maar in de noordelijke provincies Finnmark en Troms is er een gemengde bevolking van Noren, Saami en een Finse minderheid (Kvenen). Het verschilt van plek tot plek waar welke bevolkingsgroep domineert.

Andere talencombinaties:

Nederlands Zweeds | Nederlands Fins | Nederlands Deens |

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=