Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaling Nederlands Noors

vertaling nederlands noors

Rond 1350 werd de Noorse taal ontwikkeld, men sprak toen voornamelijk Middelnoors. Tegenwoordig zijn er twee Noorse standaardtalen, die veel naast elkaar gebruikt worden. Inmiddels zijn de Noren eraan gewend dat zij te maken hebben met twee standaardtalen. U begrijpt vast wel dat een juiste en goede vertaling Nederlands Noors een uiterst precies werkje is.

Vertaling Nederlands Noors bij Tongo

Vertaalbureau Tongo zet alleen de beste vertalers in voor het maken van de vertalingen Nederlands Noors. U kunt uiteraard ook voor uw vertaling van het Noors naar het Nederlands uitstekend bij ons terecht. Uw vertaling wordt door onze erkende vertalers nauwkeurig uitgevoerd.

Waarom uw vertaling Nederlands Noors aan ons overlaten? 

Vertaalbureau Tongo is een full-service vertaalbureau. Wij zijn gespecialiseerd in vertalingen van groot en klein formaat en voor organisaties en particulieren. Dankzij onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Naast uw vertaling Nederlands Noors bent u bij ons ook aan het juiste adres voor vertalingen naar het Spaans, Pools, Turks, Chinees, Frans, Russisch, Italiaans en Engels. Heeft u een vraag over onze vertalingen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Nederlands Zweeds | Nederlands Fins | Nederlands Deens |