Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaling Nederlands Noors

vertaling nederlands noors

Rond 1350 werd de Noorse taal ontwikkeld, men sprak toen voornamelijk Middelnoors. Tegenwoordig zijn er twee Noorse standaardtalen, die veel naast elkaar gebruikt worden. Inmiddels zijn de Noren eraan gewend dat zij te maken hebben met twee standaardtalen. U begrijpt vast wel dat een juiste en goede vertaling Nederlands Noors een uiterst precies werkje is.

Vertaling Nederlands Noors bij Tongo

Vertaalbureau Tongo zet alleen de beste vertalers in voor het maken van de vertalingen Nederlands Noors. U kunt uiteraard ook voor uw vertaling van het Noors naar het Nederlands uitstekend terecht bij Vertaalbureau Tongo. Uw vertaling wordt door onze erkende vertalers nauwkeurig uitgevoerd.

De voordelen van vertalen bij Vertaalbureau Tongo: 

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen, zoals Nederlands en Noors, mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling Nederlands Noors.

Altijd de juiste vertaler voor uw vertaalwerk

Vertaalbureau Tongo laat voor u een vertaling zoveel mogelijk uitvoeren door een native speaker. U kunt er met onze tevredenheidsgarantie vanuit gaan dat u altijd een 100% juiste vertaling krijgt.

Nederlands Zweeds | Nederlands Fins | Nederlands Deens |