Vertaling Nederlands Japans

Een goed voorbeeld van een ingewikkelde vertaling is een vertaling Nederlands Japans. Bij vele van onze vertalingen dienen we rekening te houden met de cultuur van een land en de verschillen in taal en uitdrukking.  De hedendaagse Japanse cultuur combineert invloeden uit Azië, Europa en Noord-Amerika. De Japanse taal of beter gezegd karaktertekens stammen oorspronkelijk af van de Chinese taal. Deze tekens in het Japans worden ‘Kanji’ genoemd.

Er zijn meer dan 50.000 kanji te noemen, maar zelfs de hoogopgeleiden kennen er maar rond de drie tot vier duizend. Reden genoeg om uw vertaling onder te brengen bij een erkend vertaalbureau. Bij Tongo werken uitstekende Japanse vertalers, die precies weten welk begrip bij welk teken hoort. Ook hebben zij ruime kennis van de Japanse cultuur en gebruiken.

Japans vertaling (Kanji)

Tegenwoordig leren Japanse kinderen 4 schriftsoorten: kanji, hiragana, katakana en romaji. De Japanse taal kent ongeveer 6000 kanji. De 2000 karakters die de kinderen op school leren zijn in principe voldoende om het Japans te kunnen lezen. Maar alleen het Kanji is niet genoeg om de Japanse taal te kunnen spreken. Hiervoor zijn fonetische schriften nodig. Deze schriften zijn vergelijkbaar met het Nederlandse schrift. Al met al is het Japans voor velen een ingewikkelde taal. Geen wonder dat een vertaling Nederlands Japans gemaakt wordt door de beste Japanse vertalers van Vertaalbureau Tongo.

vertaling nederlands japans
vertaling nederlands japans
vertaling nederlands japans

Vertaalbureau Japans

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen, zoals Nederlands en Japans, mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling Nederlands Japans.

Altijd de juiste vertaler voor uw vertaalwerk

Vertaalbureau Tongo laat voor u een vertaling zoveel mogelijk uitvoeren door een native speaker. U kunt er met onze tevredenheidsgarantie vanuit gaan dat u altijd een 100% juiste vertaling krijgt.

Andere talencombinaties:

Nederlands Chinees | Nederlands Russisch | Nederlands Arabisch |

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=