Vertaling Nederlands Italiaans

Vertaalbureau Tongo heeft eersteklas Italiaanse vertalers in dienst. Heeft u een vertaling Nederlands Italiaans of een vertaling Italiaans Nederlands nodig? Bij ons bent u aan het juiste vertaaladres. Onze native speakers hebben veel ervaring met deze vertalingen en hebben veel affiniteit met de Italiaanse cultuur. Als Italiaans vertaalbureau bent u verzekerd van een vertaling van hoogwaardige kwaliteit. Veel bedrijven hebben contact met Italië en dat is niet zo gek aangezien het tot de G7 van grootste industrielanden ter wereld behoort. Wij snappen heel goed dat een uitstekende vertaling van groot belang is, we regelen het graag voor u.

Italiaanse vertaling

Bent u wel eens in Italië geweest? Wellicht heeft u gemerkt dat er niet veel Italianen zijn die goed Engels spreken. Dit is goed te verklaren. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat bij Italianen problemen in de hersenen ontstaan wanneer Engelse woorden uitgesproken worden. Woorden in het Engels worden anders uitgesproken dan geschreven. Het bovenstaande gaat niet op voor alle Italianen. Onze Italiaanse taalprofessionals spreken vaak een goed woordje Engels. Een vertaling Nederlands Italiaans of een vertaling Italiaans Nederlands, Vertaalbureau Italiaans Tongo zorgt altijd voor een snelle Italiaanse vertaling. Wist u trouwens dat het Italiaans ontstaan is uit het Latijn?

vertaling nederlands italiaans
vertaling nederlands italiaans
vertaling nederlands italiaans

Vertaling Italiaans Nederlands:

Neem contact met ons op

Enthousiast geworden over de mogelijkheden die Vertaalbureau Italiaans u kan bieden? Laat uw vertaling Nederlands Italiaans dan met een gerust hart over onze vertaalexperts. Neem gerust contact met ons op. We nemen graag uw wensen met u door om tot het beste resultaat te komen. Benieuwd naar onze scherpe tarieven voor een vertaling? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Voor ons maakt het geen verschil of het om een grote of kleine opdracht gaat, wij besteden evenveel aandacht aan elke vertaling die binnenkomt. Commerciëlejuridischetechnischefinanciële en literaire vertalingen, u kunt het met een gerust hart aan ons overlaten!

Meer over Italië

Ongeveer 75% van Italië is bergachtig of heuvelachtig en ruwweg 20% van het land is bebost. Er zijn smalle stroken van laagland langs de kust van de Adriatische Zee en langs delen aan de kust van de Tyrreense Zee. Rome en Milaan zijn de grootste steden van Italië. In het noorden van het land liggen de Alpen en de Dolomieten en verder strekken de Apennijnen zich uit van Genua in het noorden tot voorbij Napels in het zuiden. Het hoogste punt van de Italiaanse Alpen is de Mont Blanc de Courmayeur, die 4765 m hoog is. Daarmee is deze berg het hoogste punt van Italië. De Gran Paradiso, ook in de Alpen, in Valle d’Aosta is met 4061 m de hoogste berg die geheel binnen Italië ligt.

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=