Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaling Nederlands Italiaans

 

Ook voor een vertaling Nederlands Italiaans kunt u bij Vertaalbureau Tongo uitstekend terecht. Onze (veelal) native speakers Italiaans beschikken over de juiste ervaring. Bovendien hebben ze veel affiniteit met de Italiaanse cultuur. Daardoor kan Tongo u de beste vertaling Nederlands Italiaans leveren. De hoogwaardige vertaalde Italiaanse documenten ontvangt u heel snel nadat u uw opdracht bij Tongo heeft geplaatst.

vertaling nederlands italiaans

Waarom uw vertaling Nederlands Italiaans bij Tongo?

U bent vast al eens in Italië geweest en zult dan gemerkt hebben dat weinig Italianen Engels spreken. Uit een onderzoek van een Brits-Italiaans onderzoeksteam is gebleken, dat Italianen hersenproblemen hebben bij het uitspreken van Engelse woorden. Dit komt omdat veel Engelse woorden anders worden uitgesproken dan geschreven. Bij Vertaalbureau Tongo beschikken wij over de beste vertalers Italiaans en de meeste vertalers spreken daarnaast vloeiend Engels. Het bovengenoemde gaat dus zeker niet op voor alle Italianen! Een vertaling Italiaans Nederlands, Nederlands Italiaans of Italiaans Engels? Wij zorgen ervoor dat u altijd snel een correcte vertaling ontvangt. Weetje van Tongo: wist u dat het Italiaans oorspronkelijk uit het Latijn is ontstaan?

Voordelen Vertaalbureau Tongo

  • Snelle service
  • 100% juiste vertaling
  • Heldere tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Unieke tevredenheidsgarantie

Neem contact met ons op

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden die Vertaalbureau Tongo heeft te bieden? En wilt u uw vertaling Nederlands Italiaans aan onze taalexperts overlaten? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Het maakt voor ons niet uit of het om een grote of kleine opdracht gaat, wij besteden evenveel aandacht aan elke vertaling die binnenkomt. Commerciële, juridische, technische, financiële en literaire vertalingen, u kunt het met een gerust hart aan ons overlaten!

Meer over Italië

Ongeveer 75% van Italië is bergachtig of heuvelachtig en ruwweg 20% van het land is bebost. Er zijn smalle stroken van laagland langs de kust van de Adriatische Zee en langs delen aan de kust van de Tyrreense Zee. Rome en Milaan zijn de grootste steden van Italië.
In het noorden van het land liggen de Alpen en de Dolomieten en verder strekken de Apennijnen zich uit van Genua in het noorden tot voorbij Napels in het zuiden. Het hoogste punt van de Italiaanse Alpen is de Mont Blanc de Courmayeur, die 4765 m hoog is. Daarmee is deze berg het hoogste punt van Italië. De Gran Paradiso, ook in de Alpen, in Valle d’Aosta is met 4061 m de hoogste berg die geheel binnen Italië ligt.