Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaling Nederlands Grieks

 

Grieks is een zeer oude taal en wordt over de hele wereld niet zo veel meer gesproken. Rond 1700 voor Christus werd deze taal door de Achaeërs naar Griekenland gebracht. Wist u bijvoorbeeld dat ze op Kreta weer anders Grieks spreken dan in de rest van Griekenland? Grieks leren is voor velen een lastige klus. Vertaalbureau Tongo is er daarom erg trots op dat zij de beste vertalers Nederlands Grieks in portfolio heeft! Op deze manier kunnen wij u garanderen dat u een juiste, snelle en correcte vertaling Nederlands Grieks in handen krijgt.

vertaling nederlands grieks

Waarom een vertaling Nederlands Grieks bij Tongo?

Onze Griekse taalexperts volgen taalontwikkelingen op de voet. Bij ons bent u verzekerd van een 100% juiste én snelle vertaling. Of het nu een zakelijk document, brief, website of medische bijsluiter betreft, u kunt het met een gerust hart aan ons overlaten. Vertaalbureau Tongo is gespecialiseerd in vertalingen voor grote en kleine bedrijven. Elke vertaling gaan wij aan. Dankzij onze kwaliteit, heldere tarieven en snelle service onderscheiden we ons van andere vertaalbureaus. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk van professionele vertalers met elk hun eigen specialisme. Een vertaling Nederlands Grieks is voor ons dus geen enkel probleem.

Meer weten?

Wilt u uw vertaling Nederlands Grieks aan onze experts overlaten? Neem dan direct contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Ons supportteam geeft altijd snel antwoord op uw vragen. Zodra uw opdracht binnen is koppelen we deze aan de vertaler die het meest geschikt is. Mocht er om welke reden dan ook een vertaler niet beschikbaar zijn of uitvallen, dan regelen we onmiddellijk een vervanger van hetzelfde kaliber. Wij garanderen dat u uw vertaling Nederlands Grieks altijd op tijd ontvangt. Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust!

Nederlands Russisch | Nederlands Turks | Nederlands Arabisch |