Vertaling Nederlands Grieks

Griekenland is met haar prachtige stranden en mooie weer een ideale vakantiebestemming. Heeft u een onderneming in de vakantiebranche en een vertaling van een brochure of flyer nodig? Bij Vertaalbureau Tongo bent u een het juiste adres voor uw vertaling Nederlands Grieks of vertaling Grieks Nederlands. De oude Griekse taal wordt tegenwoordig niet meer zo veel gesproken als vroeger. De taal werd rond 1700 voor Christus door de Achaeërs naar Griekenland gebracht. Op Kreta spreken ze anders Grieks dan in de rest van Griekenland.

Of u nu een technischejuridischemedische of commerciële vertaling nodig hebt in het Grieks, onze Griekse vertalers helpen u graag. Voor deze lastige taal werken we uitsluitend met native speakers. Zij zijn opgegroeid met de taal. Dankzij hun kennis van de taal en cultuur weten zij hoe ze uw tekst prefect kunnen overbrengen bij uw doelgroep. Wij kunnen u met trots vertellen dat wij de beste vertalers Nederlands Grieks in ons netwerk hebben. Tongo verzekert u dan ook van een snelle vertaling Nederlands Grieks.

vertaling nederlands grieks
vertaling nederlands grieks
vertaling nederlands grieks

Vertaling Grieks Nederlands

De Griekse toppers van Tongo volgen elke taalontwikkeling op de voet. Dit passen ze dan ook altijd toe in uw vertaling Grieks Nederlands zodat deze nog beter tot zijn recht komt. Zakelijke documenten, brieven, websites of medische bijsluiters, laat het over aan onze taalexperts. Wij zijn gespecialiseerd in zowel vertalingen voor grote en kleine bedrijven.

Geen enkele vertaling gaan wij uit de weg. Hoe wij ons onderscheiden? Door het leveren van topkwaliteit, een snelle service en heldere tarieven. Onze vertalers hebben ieder een eigen specialisme waarin ze uitblinken. Voor ons is een vertaling Nederlands Grieks dan ook geen probleem. Onze vertalers staan altijd voor u klaar!

Griekse vertaling

Al jarenlang verzorgen wij elke Griekse vertaling in diverse vakgebieden. Wilt u uw vertaling Nederlands Grieks of uw vertaling Grieks Nederlands aan onze experts overlaten? Neem dan direct contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Het supportteam van Tongo geeft altijd snel antwoord op uw vragen.

Snel handelen is ons kenmerk. Zodra wij een opdracht ontvangen selecteren we voor u de meest geschikte vertaler. Werkt er een vertaler aan uw tekst en mocht deze onverhoopt ziek worden? Geen nood, we regelen direct vervanging zodat uw opdracht geen vertraging oploopt. U ontvangt uw vertaling Nederlands Grieks altijd op tijd. Heeft u vragen? Bel ons op 070-7531944 of mail ons gerust!

Andere talencombinaties:

Nederlands Russisch | Nederlands Turks | Nederlands Arabisch |

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=