Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaling Nederlands Grieks

 

Griekenland is met haar prachtige stranden en mooie weer een ideale vakantiebestemming. Heeft u een onderneming in de vakantiebranche en een vertaling van een brochure of flyer nodig? Bij Vertaalbureau
Tongo bent u een het juiste adres. De oude Griekse taal wordt tegenwoordig niet meer zo veel gesproken als vroeger. De taal werd rond 1700 voor Christus door de Achaeërs naar Griekenland gebracht.

Op Kreta spreken ze anders Grieks dan in de rest van Griekenland. Of u nu een technische, juridische, medische of commerciële vertaling nodig hebt in het Grieks, onze Griekse vertalers helpen u graag. Voor deze lastige taal werken we uitsluitend met native speakers. Zij zijn opgegroeid met de taal.

Dankzij hun kennis van de taal en cultuur weten zij hoe ze uw tekst prefect kunnen overbrengen bij uw doelgroep. Wij kunnen u met trots vertellen dat wij de beste vertalers Nederlands Grieks in ons netwerk hebben. Tongo verzekert u dan ook van een snelle vertaling Nederlands Grieks.

vertaling nederlands grieks

Waarom uw vertaling Nederlands Grieks overlaten aan Tongo?

De Griekse toppers van Tongo volgen elke taalontwikkeling op de voet. Dit passen ze dan ook altijd toe in uw vertaling zodat deze nog beter tot zijn recht komt. Zakelijke documenten, brieven, websites of medische bijsluiters, laat het over aan onze taalexperts. Wij zijn gespecialiseerd in zowel vertalingen voor grote en kleine bedrijven.

Geen enkele vertaling gaan wij uit de weg. Hoe wij ons onderscheiden? Door het leveren van topkwaliteit, een snelle service en heldere tarieven. De vertalers van Tongo hebben ieder een eigen specialisme waarin ze uitblinken. Voor ons is een vertaling Nederlands Grieks dan ook geen probleem. Onze vertalers staan altijd voor u klaar!

Meer weten?

Al jarenlang verzorgen wij Griekse vertalingen in diverse vakgebieden. Wilt u uw vertaling Nederlands Grieks aan onze experts overlaten? Neem dan direct contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Het supportteam van Tongo geeft altijd snel antwoord op uw vragen.

Snel handelen is ons kenmerk. Zodra wij een opdracht ontvangen selecteren we voor u de meest geschikte vertaler. Werkt er een vertaler aan uw tekst en mocht deze onverhoopt ziek worden? Geen nood, we regelen direct vervanging zodat uw opdracht geen vertraging oploopt. U ontvangt uw vertaling Nederlands Grieks altijd op tijd. Heeft u vragen? Bel ons op 070-7531944 of mail ons gerust!

Nederlands Russisch | Nederlands Turks | Nederlands Arabisch |