Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaling Nederlands Grieks

vertaling nederlands grieks

Grieks is een zeer oude taal en wordt over de hele wereld niet zo veel meer gesproken. Rond 1700 voor Christus werd deze taal door de Achaeërs naar Griekenland gebracht. Wist u bijvoorbeeld dat ze op Kreta weer anders Grieks spreken dan in de rest van Griekenland? Grieks leren is voor velen een lastige klus. Vertaalbureau Tongo is er daarom erg trots op dat zij de beste vertalers Nederlands Grieks in portfolio heeft! Op deze manier kunnen wij u garanderen dat u een juiste, snelle en correcte vertaling Nederlands Grieks in handen krijgt.

Vertaling Nederlands Grieks bij Tongo?

Voor het vertalen van zakelijke documenten, aktes  of website van het Nederlands naar het Grieks bent u bij Tongo aan het juiste vertaaladres. Onze gespecialiseerde Griekse vertalers volgen de taalontwikkelingen op de voet en kunnen u daarom een gerichte en 100% juiste vertaling bieden. Vele bedrijven laten regelmatig Griekse vertalingen door Vertaalbureau Tongo maken.

De voordelen van vertalen bij Vertaalbureau Tongo: 

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen, zoals Nederlands en Grieks, mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling Nederlands Grieks.

Altijd de juiste vertaler voor uw vertaalwerk

Vertaalbureau Tongo laat voor u een vertaling zoveel mogelijk uitvoeren door een native speaker. U kunt er met onze tevredenheidsgarantie vanuit gaan dat u altijd een 100% juiste vertaling krijgt.

Nederlands Russisch | Nederlands Turks | Nederlands Arabisch |