Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaling Nederlands Frans

 

Voor een professionele en snelle vertaling Nederlands Frans bent u bij Vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Het vertalen van een Nederlandse tekst naar het Frans vereist de nodige kennis van de Franse taal, cultuur, gebruiken en gewoontes. Gelukkig hebben wij ruime ervaring met het vertalen van allerhande documenten naar het Frans en hebben wij zeer goede Franse vertalers.

vertaling nederlands frans

Waarom uw vertaling Nederlands Frans aan Tongo overlaten?

Frankrijk, het land van de Eiffeltoren, Franse kaas met stokbrood en de prachtige natuur. De Franse taal staat ook wel bekend als de taal van de liefde. Maar het is voor de meesten van ons toch een lastige taal om te leren. Daarom hebben wij voor al onze vertalingen van het Nederlands naar het Frans uiterst bekwame (beëdigde) vertalers. Zij weten hoeveel waarde de Fransen hechten aan een juiste vertaling.

Tip

Tip van Tongo: wist u dat er zelfs een boekje bestaat met daarin typische fouten gemaakt door Nederlanders in het Frans. Het heet “Erreurs courantes commises en français par les néerlandophones” en staat niet alleen vol leuke bloopers, maar leert u ook veel over de Franse taal en typische Franse uitdrukkingen.

Juiste vertaling

Wij verzekeren u van een 100% juiste vertaling. Tongo beschikt over een groot netwerk vertalers die elk hun eigen vakgebied hebben. Zodra uw opdracht binnen is koppelen wij die aan de meest geschikte vertaler. Wij laten vertalingen zoveel mogelijk over aan een native speaker. Zij kijken naar de bron- en doeltaal en ook naar de “tone of voice” van de tekst.

Wij vertalen naar vrijwel elke taal

Of het nu gaat om een vertaling Nederlands Frans of een vertaling naar het Turks, Roemeens, Spaans, Duits, Deens, Zweeds, Portugees, Noors, Vertaalbureau Tongo regelt het voor u. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan! Wij zorgen ervoor dat elke taalbarrière verdwijnt.