Vertaling Nederlands Frans

In Frankrijk en delen van België wordt een flink woordje Frans gesproken. Deze landen zijn belangrijke markten voor Nederlandse organisaties, die internationaal opereren. Heeft u een professionele vertaling Nederlands Frans nodig? Bij Vertaalbureau Tongo bent u aan het juiste adres. Een vertaling Nederlands Frans of een vertaling Frans Nederlands vereist een goede kennis van de taal, gebruiken, cultuur en gewoontes. Wij beschikken over een groot netwerk Franse vertalers die iedere vertaling voor u kunnen maken. Tongo helpt u graag bij uw Franstalige communicatie.

Vertaling Frans Nederlands

Frankrijk, het land dat bekend staat om stokbrood, Franse kaas en de Eiffeltoren. De hoofdstad Parijs, is de stad van de liefde. Hoewel het Frans prachtig klinkt, is het een lastige taal om te leren en zeker om te schrijven. Gelukkig doorbreken onze vertalers elke taalbarrière en stemmen ze uw Franse vertaling perfect af op uw doelgroep. Een goede vertaling is immers meer dan alleen het omzetten van een tekst. Er dient rekening gehouden te worden met het doel van de tekst en de context. Vertaalbureau Frans heeft voor elke vertaling bekwame (beëdigde) vertalers in dienst. Zij weten dat Fransen veel hechten aan een juiste vertaling.

vertaling nederlands frans
vertaling nederlands frans
vertaling nederlands frans

Franse vertaling

Er is een boekje met veelvoorkomende fouten die Nederlanders maken in het Frans. De naam van het boekje is “Erreurs courantes commises en français par les néerlandophones”. Naast leuke bloopers leert u ook het een en ander over de Franse taal en uitdrukkingen.

Wij vertalen naar vrijwel elke taal

Bij Vertaalbureau Tongo bent u verzekerd van een 100% juiste vertaling. Zodra wij uw opdracht ontvangen zoeken we de beste vertaler voor uw vertaling. Om tot het beste resultaat te komen laten we vertalingen zoveel mogelijk uitvoeren door native speakers. Naast een vertaling Nederlands Frans en een vertalinbgt Frans Nederlands kunt u bij ons ook terecht voor een vertaling naar het TurksRoemeensSpaansDuitsDeensZweedsPortugees, of Noors. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan! Wij zorgen ervoor dat elke taalbarrière verdwijnt.

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=