Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaling Nederlands Frans

vertaling nederlands frans

Ook voor een snelle en professionele vertaling Nederlands Frans kunt u bij Vertaalbureau Tongo terecht. Het vertalen van een Nederlandse tekst naar het Frans vereist de nodige kennis van de Franse taal, cultuur, gebruiken en gewoontes. Gelukkig heeft Vertaalbureau Tongo ruime ervaring met het vertalen van allerhande documenten naar het Frans en hebben wij zeer goede Franse vertalers.

Vertaling Nederlands Frans bij Tongo

Frankrijk, het land van de Eiffeltoren, Franse kaas met stokbrood en de prachtige natuur. De Franse taal staat ook wel bekend als de taal van de liefde, maar is voor de meeste van ons toch een lastige taal om te leren. Daarom hebben wij voor al onze vertalingen van het Nederlands naar het Frans uiterst bekwame (beëdigde) vertalers in dienst. Zij weten hoeveel waarde de Fransen hechten aan een juiste vertaling.

Tip van Tongo: wist u dat er zelfs een boekje bestaat met daarin typische fouten gemaakt door Nederlanders in het Frans. Het heet “Erreurs courantes commises en français par les néerlandophones” en staat niet alleen vol leuke bloopers, maar leert je ook veel over de Franse taal en typische Franse uitdrukkingen.

De voordelen van vertalen bij Vertaalbureau Tongo: 

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen, zoals Nederlands en Frans, mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling Nederlands Frans.

Altijd de juiste vertaler voor uw vertaalwerk

Vertaalbureau Tongo laat voor u een vertaling zoveel mogelijk uitvoeren door een native speaker. U kunt er met onze tevredenheidsgarantie vanuit gaan dat u altijd een 100% juiste vertaling krijgt.

Nederlands Spaans | Nederlands Portugees Nederlands Italiaans |