Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaling Nederlands Fins

 

Bij Vertaalbureau Tongo krijgen wij regelmatig de vraag of wij ook een vertaling Nederlands Fins verzorgen. Het blijkt namelijk een lastige taal te zijn met verschillende klanken en een ingewikkelde grammatica. Daarom kiezen wij voor het verzorgen van uw vertalingen Nederlands Fins alleen voor de beste vertalers. En wilt u uw vertaling Nederlands Fins beëdigd hebben? Ook dat is mogelijk bij Vertaalbureau Tongo.

vertaling nederlands fins

Vertaling Nederlands Fins bij Tongo

Wist u dat ze in Finland, naast het Fins, ook veel Zweeds spreken? Toch is het Fins de meest gesproken taal van Finland; maar liefst 95 procent van de Finnen spreekt Fins. Waarom wordt er dan ook nog Zweeds gesproken zult u wellicht denken? Tot 1809 maakte Finland nog deel uit van het Zweedse rijk, waarna het veroverd werd door Rusland. Pas vanaf 1918 werd de onafhankelijkheid van Finland erkend. Met het verzorgen van vertalingen van het Nederlands naar het Fins hebben we inmiddels veel ervaring. Kies voor een juiste en snelle vertaling Nederlands Fins dus voor Vertaalbureau Tongo!

Altijd de juiste vertaler voor uw opdracht 

Wij beschikken over een zeer uitgebreid netwerk vertalers die elk hun eigen specialisme en vakgebied hebben. Voor uw vertaling Nederlands Fins koppelen wij daarom altijd de meest geschikte vertaler aan uw opdracht. Wij snappen dat u graag van te voren wilt weten waar u aan toe bent. Onze voordelige tarieven presenteren wij dan ook altijd in een glasheldere offerte. Ook particulieren kunnen bij ons hun documenten laten vertalen. Ook dan krijgt u vooraf van ons een heldere offerte en levertijd toegezonden. Naast de Finse taal kunt u bij ons ook terecht voor het Spaans, Japans, Chinees, Engels, Italiaans, Russisch, Noors, Turks en nog vele andere talen. Bent u enthousiast geworden over onze diensten of heeft u een vraag? Neem contact met ons op via 070-7531944 of mail ons.

Nederlands Zweeds | Nederlands Noors Vertaling Nederlands Deens |