Vertaling Nederlands Fins

Voor Nederland is Finland een belangrijke handelspartner. De Finse taal is moeilijk door haar ingewikkelde grammatica en vele klanken. Een foutloze tekst is dan ook van onschatbare waarde wanneer u zaken doet met dit land. Vertaalbureau Tongo helpt u hier graag mee. Regelmatig krijgen wij verzoeken binnen voor een vertaling Nederlands Fins. Ons netwerk bestaat uit Finse vertalers die ervaring hebben in de meest uitlopende vakgebieden. Wij zijn daardoor in staat uw opdracht altijd aan de beste vertaler te koppelen.

Vertaling Nederlands Fins bij Tongo

In Finland spreken ze naast Fins ook veel Zweeds. Hoe dit komt? Finland maakte tot 1809 nog deel uit van het Zweedse rijk. Hierna werd het door Rusland veroverd. Na 1918 werd de onafhankelijkheid van Finland erkend. Vandaag de dag spreekt 95% van de mensen in Finland Fins. Vergeleken met Nederland kent de Finse cultuur weinig verschillen. Komt het op vertalen aan dan is precisie vereist. Finnen zijn namelijk heel nauwkeurig in het kiezen van woorden om een boodschap perfect over te brengen. Onze vertalers zorgen voor de juiste woordkeuze en letten op de structuur van zinnen zodat uw vertaling correct vertaald wordt.

vertaling nederlands fins
vertaling nederlands fins
vertaling nederlands fins

Altijd de juiste vertaler voor uw opdracht

Een vertaling Nederlands Fins komt bij ons goed tot zijn recht. Onze vertalers zijn bekend met de Finse cultuur en weten hoe ze een tekst goed overbrengen. U wilt uiteraard van te voren graag weten waar u aan toe bent, dat snappen wij als geen ander. Mail ons het te vertalen document en wij stellen een offerte voor u op, zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Naast de Finse taal kunt u bij ons ook terecht voor het SpaansJapansChineesEngelsItaliaansRussischNoorsTurks en nog vele andere talen. Bent u enthousiast geworden over onze diensten of heeft u een vraag? Neem contact met ons op via 070-7531944 of mail ons.

Andere talencombinaties:

Nederlands Zweeds | Nederlands Noors Vertaling Nederlands Deens |

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=