Vertaling Nederlands Engels

Taalbarrières laten verdwijnen, dat is waar we bij Vertaalbureau Tongo het beste in zijn. Bent u van plan om met uw organisatie de internationale markt te betreden? En wilt u een vertaling Nederlands Engels of een vertaling Engels Nederlands voor uw website? Of wellicht de arbeidsvoorwaarden? Geen enkel probleem! Maak snel kennis met Tongo. Al onze ervaren Engelse taalexperts hebben Engels als moedertaal. De Engelse terminologie kent geen geheimen voor hen. Zo weet u dus zeker dat de juiste nuances worden aangebracht in uw vertaling.

Engelse vertaling

Onze Engelse experts kijken zowel naar de bron- als doeltaal. Ze zorgen ervoor dat de Engelse vertaling op de juiste manier aankomt bij de lezer. Als gerenommeerd vertaalbureau Engels hebben wij ervaring met vele talen en diverse vakgebieden. U bent bij ons aan het juiste adres voor juridische vertalingentechnische vertalingenmedische vertalingenliteraire vertalingen en nog veel meer. Wij zorgen ervoor dat uw klant of tegenpartij u begrijpt en natuurlijk andersom indien nodig.

vertaling nederlands engels
vertaling nederlands engels
vertaling nederlands engels

Vertaling Engels Nederlands

Voor een goede vertaling Engels Nederlands of een vertaling Nederlands Engels is vakmanschap nodig. Het is namelijk van groot belang dat de tekst exact zo overkomt als dat het bedoeld is in de oorspronkelijke taal. Dit vereist niet alleen inlevingsvermogen, maar er dient ook gelet te worden op de tone of voice van een tekst. Een vertaling Nederlands Engels is één van de meest voorkomende combinaties in ons vak. Wij blinken hier dan ook in uit.

De beste keuze

Kiest u voor Vertaalbureau Tongo, dan kiest u voor:

  • De snelste service
  • Een 100% juiste vertaling Nederlands Engels en Engels Nederlands
  • Heldere tarieven voor uw vertaling van Nederlands naar Engels en andersom
  • Persoonlijk contact
  • Onze unieke tevredenheidsgarantie

Het maakt voor ons geen verschil of het om een grote of kleine vertaalopdracht gaat, iedere vertaling krijgt bij ons evenveel aandacht. Tongo regelt elke vertaling voor u.

Altijd de juiste vertaler voor uw vertaling

Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij altijd de juiste vertaler aan uw opdracht koppelen. Naast een vertaling Nederlands Engels en natuurlijk een vertaling Engels Nederlands kunt u bij ons terecht voor andere talen, zoals FransItaliaansPoolsChineesDuitsRoemeens en nog vele andere talen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=