Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaling Nederlands Engels

vertaling nederlands engels

Vertaalbureau Tongo helpt u graag om snel en efficiënt taalbarrières te doorbreken. Ons doel is dat u snel de juiste vertaling Nederlands Engels geleverd krijgt. Voor al uw vertalingen van het Nederlands naar het Engels bent u dus bij Vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Vertaalbureau Tongo werkt uitsluitend met ervaren (beëdigde) vertalers, die Engels als moedertaal hebben, zodat ze de juiste nuances kunnen aanbrengen in uw vertaling. Zij zijn als geen ander bekend en bekwaam met de terminologie van de Engelse taal. Hierdoor kan de vertaler de boodschap van uw tekst precies afstemmen op uw publiek. Wist u dat het vertalen van een Nederlandse tekst naar het Engels de meest voorkomende combinatie in de vertaalwereld is? Het vertalen van Nederlandse documenten naar het Engels, zoals technische vertalingen, websites, maar ook beëdigde documenten staat bij Vertaalbureau Tongo dan ook hoog in het vaandel.

Vertaling Nederlands Engels en Engels Nederlands

Een goede vertaling maken van het Engels naar het Nederlands is vakwerk. Het vereist niet alleen inlevingsvermogen, maar een vertaler houdt zich ook bezig met de veranderingen in de Nederlandse en Engelse taal. Kiest u voor Vertaalbureau Tongo, dan kiest u voor een snelle en juiste vertaling van Engels naar Nederlands.

De voordelen van vertalen bij Vertaalbureau Tongo: 

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen, zoals Nederlands en Engels, mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling Nederlands Engels.

Altijd de juiste vertaler voor uw vertaalwerk

Vertaalbureau Tongo laat voor u een vertaling zoveel mogelijk uitvoeren door een native speaker. U kunt er met onze tevredenheidsgarantie vanuit gaan dat u altijd een 100% juiste vertaling krijgt.

Nederlands Frans | Nederlands Spaans | Nederlands Portugees |