Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaling Nederlands Engels

 

Taalbarrières laten verdwijnen, dat is waar we bij Vertaalbureau Tongo het beste in zijn. Bent u van plan om met uw organisatie de internationale markt te betreden? En wilt u een vertaling Nederlands Engels voor uw website? Of wellicht de arbeidsvoorwaarden? Geen enkel probleem!

Maak snel kennis met Tongo. Al onze ervaren Engelse taalexperts hebben Engels als moedertaal. De Engelse terminologie kent geen geheimen voor hen. Zo weet u dus zeker dat de juiste nuances worden aangebracht in uw vertaling.

vertaling nederlands engels

Taalexperts

Onze Engelse experts kijken zowel naar de bron- als doeltaal. Ze zorgen ervoor dat de vertaling op de juiste manier aankomt bij de lezer. Als gerenommeerd vertaalbureau hebben wij ervaring met vele talen en diverse vakgebieden.

U bent bij ons aan het juiste adres voor juridische vertalingen, technische vertalingen, medische vertalingen, literaire vertalingen en nog veel meer. Wij zorgen ervoor dat uw klant of tegenpartij u begrijpt en natuurlijk andersom indien nodig.

Waarom uw vertaling Nederlands Engels aan Tongo overlaten?

Voor een goede vertaling Nederlands Engels is vakmanschap nodig. Het is namelijk van groot belang dat de tekst exact zo overkomt als dat het bedoeld is in de oorspronkelijke taal. Dit vereist niet alleen inlevingsvermogen, maar er dient ook gelet te worden op de tone of voice van een tekst.

Het vertalen van een Nederlandse tekst naar het Engels is één van de meest voorkomende combinaties in ons vak. Wij blinken hier dan ook in uit.

De beste keuze

Kiest u voor Vertaabureau Tongo, dan kiest u voor:

  • De snelste service
  • Een 100% juiste vertaling Nederlands Engels en Engels Nederlands
  • Heldere tarieven voor uw vertaling van Nederlands naar Engels en andersom
  • Persoonlijk contact
  • Onze unieke tevredenheidsgarantie

Het maakt voor ons geen verschil of het om een grote of kleine vertaalopdracht gaat, iedere vertaling krijgt bij ons evenveel aandacht. Tongo regelt elke vertaling voor u.

Altijd de juiste vertaler voor uw vertaling

Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij altijd de juiste vertaler aan uw opdracht koppelen. Naast een vertaling Nederlands Engels kunt u bij ons terecht voor andere talen, zoals Frans, Italiaans, Pools, Chinees, Duits, Roemeens en nog vele andere talen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.