Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaling Nederlands Duits

 

Taalbarrières zijn vanaf nu verleden tijd. Zoekt u een vertaalbureau voor uw vertaling Nederlands Duits? Maak kennis met Vertaalbureau Tongo! Wij verzorgen al jaren vertalingen van en naar het Duits. Tongo zorgt ervoor dat u altijd uw vertaalde boodschap snel geleverd krijgt.

Vertalingen in diverse vakgebieden zijn onze specialiteit. De native speakers Duits die wij in dienst hebben weten precies hoe ze uw tekst goed moeten overbrengen. Zij kunnen zich dankzij hun achtergrond goed inleven in de Duitse taal en cultuur.

vertaling nederlands duits

Een professionele vertaling Nederlands Duits

Elke tekst vraagt om een bepaald specialisme. Een vertaler die zich bezighoudt met een juridische vertaling heeft andere kwaliteiten dan een vertaler van een technische tekst. Ons buurland heeft ook zijn eigen gebruiken. Zo kan het opdringerig overkomen wanneer er te vaak “Ich will” gebruikt wordt.

Een ander punt waar veel verwarring over kan ontstaan is het gebruik van “wann” of “wenn”. Onze (beëdigde) vertalers Duits weten hier gelukkig wel raad mee. U bent bij Vertaalbureau Tongo altijd verzekerd van een correcte vertaling. Wij zorgen dat u goed begrepen wordt en verhogen uw naamsbekendheid.

Vraag direct een offerte aan

Wist u dat er maar liefst 105 miljoen mensen het Duits als moedertaal hebben? Voor de Nederlandse markt vertalen wij vaak van en naar het Duits. Er worden veel zaken gedaan met Duitsland. Of het nu gaat om een commerciële, medische, financiële, juridische of website vertaling, laat het over aan de vertalers van Tongo. Iedere vertaling Nederlands Duits is bij ons in goede handen.

Enthousiast geworden en wilt u ons inschakelen voor uw vertaling? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij stellen een persoonlijk advies op maat voor u op. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Naast een vertaling Duits kunt u ook bij ons terecht voor de volgende talen: Engels, Russisch, Chinees, Spaans, Italiaans, Deens, Fins, Arabisch en nog vele andere talen!

De voordelen van Vertaalbureau Tongo

Vertaling Nederlands Engels | Vertaling Nederlands Zweeds | Vertaling Nederlands Fins |

Vertaling Nederlands Noors Vertaling Nederlands Deens | Vertaling Nederlands Japans |