Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaling Nederlands Duits

 

Ons doel is dat uw klant of tegenpartij snel de juiste vertaalde boodschap geleverd krijgt. Voor een vertaling Nederlands Duits bent u bij Vertaalbureau Tongo aan het juiste adres! Al jaren verzorgen wij vertalingen van en naar het Duits voor vele vaste klanten in binnen- en buitenland. Onze native speakers Duits weten hoe zij uw tekst het beste kunnen vertalen. Vanwege hun achtergrond kunnen zij zich gemakkelijk kunnen inleven in de Duitse taal en cultuur. Vertaalbureau Tongo levert u een correcte, professionele en snelle vertaling Nederlands  Duits.

vertaling nederlands duits

Een professionele vertaling Nederlands Duits

Voor al uw snelle vertalingen uit het Nederlands naar het Duits of omgekeerd kunt u uitstekend bij Vertaalbureau Tongo terecht. Wist u dat als u bijvoorbeeld de Duitse woorden ‘Ich will’ te vaak gebruikt, u soms te opdringerig en onbeleefd kunt overkomen? Of dat er veel verwarring is of je het Nederlandse wanneer met het Duitse wann of met wenn moet vertalen? Gelukkig weten onze (beëdigde) vertalers Duits hier wel raad mee, waardoor u altijd in het bezit bent van een 100% juiste vertaling.

 De voordelen van vertalen bij Vertaalbureau Tongo: 

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen, zoals Nederlands en Duits, mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling Nederlands Duits.

Altijd de juiste vertaler voor uw vertaalwerk

Vertaalbureau Tongo laat voor u een vertaling zoveel mogelijk uitvoeren door een native speaker. U kunt er met onze tevredenheidsgarantie vanuit gaan dat u altijd een 100% juiste vertaling krijgt.

Vertaling Nederlands Engels | Vertaling Nederlands Zweeds | Vertaling Nederlands Fins |

Vertaling Nederlands Noors Vertaling Nederlands Deens | Vertaling Nederlands Japans |