Vertaling Nederlands Deens

Wilt u werk maken van de kansen die de Deense markt u te bieden heeft? Laat uw vertaling Nederlands Deens dan over aan Vertaalbureau Tongo. Onze vertaalmogelijkheden zijn grenzeloos en wij garanderen een snelle en correcte vertaling. Denemarken is een klein, maar hoogontwikkeld Scandinavisch land en beschikt over een sterke handelsindustrie. Qua mentaliteit en nuchterheid lijken de Denen wel op Nederlanders, de talen daarentegen verschillen erg van elkaar. Gelukkig bieden onze vertaaldiensten uitkomst. Wij zorgen ervoor dat ze u perfect begrijpen in het Deens!

Waarom een vertaling Nederlands Deens bij Tongo?

Deens is de officiële taal van Denemarken met zo’n 5,5 miljoen sprekers. Het is een Noord-Germaanse taal die wordt geschreven met het Latijnse alfabet. Er zijn drie letters toegevoegd en de letters Q, W, X en Z worden bijna niet gebruikt, behalve bij leenwoorden. Ons netwerk bestaat uit professionele en ervaren vertalers die het Deens als moedertaal hebben. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige vertaling en dat alles tegen een zeer scherpe prijs!

vertaling nederlands deens
vertaling nederlands deens
vertaling nederlands deens

De voordelen van vertalen bij Vertaalbureau Tongo 

  • Snelle service
  • Een 100% juiste vertaling Nederlands Deens en Deens Nederlands
  • Heldere tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Onze unieke tevredenheidsgarantie

De vakgebieden van Tongo

Tongo’s Deense vertalers hebben ieder een eigen vakgebied waarin ze gespecialiseerd zijn. Dit kan op juridischfinancieeltechnischmedischcommercieel of literair gebied zijn. Wij zijn dus altijd in staat de beste vertaler aan uw opdracht te koppelen. Al vele tevreden klanten gingen u voor. Wilt u uw vertaling Nederlands Deens ook aan onze experts overlaten? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Naast het Deens kunt u ook bij ons terecht voor vertalingen naar het EngelsFransSpaansItaliaansFinsNoorsRussischTurks en nog vele andere talen. Wij vertalen van en naar vrijwel elke taal en zijn u graag van dienst!

Meer over Denemarken

Denemarken is  met een totale oppervlakte van 43.094 km² net iets groter dan Nederland. Het bestaat hoofdzakelijk uit een groot deel van het schiereiland Jutland en de drie grote eilanden Funen, Seeland, en Lolland. Samen met tal van kleinere eilanden vormen zij de Deense archipel. Van de circa 5,6 miljoen inwoners leeft het grootste deel in stedelijke gebieden. Denemarken is een parlementaire constitutionele monarchie. Groenland behoort tot het Deense koninkrijk, evenals de Faeröer. Denemarken is lid van de Europese Unie, maar niet van de eurozone; de munteenheid is de Deense kroon. Het land is ook lid van onder andere de VN, de NAVO, de OESO en de WTO.

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=