Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaling Nederlands Deens

 

U wilt graag een vertaling Nederlands Deens of een vertaling Deens Nederlands? Dat is mogelijk bij Vertaalbureau Tongo. De vertaalmogelijkheden zijn eindeloos en u kunt rekenen op professionele vertalingen. Ook zakelijke vertalingen Nederlands Deens kunt u bij Vertaalbureau Tongo laten maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

vertaling nederlands deens

Waarom een vertaling Nederlands Deens bij Tongo?

Het Deens kent tamelijk beperkte dialectische variatie; die dialecten staan dan ook nog eens onder druk door de dominantie van het Standaard-Deens. De verschillen in dialecten die gesproken worden zijn opmerkelijk. Er is sprake van Jutland-Deens en Eiland-Deens. Maar de standaard taal in Denemarken is gebaseerd op het Eiland-Deens, mede omdat dit ook in Kopenhagen gesproken wordt. Opvallend is dat vooral de oudere generatie in Denemarken de oude dialecten spreekt, de jongere generatie heeft de verschillende dialecten Deens niet geleerd. Bij Vertaalbureau Tongo hebben we verschillende vakbekwame vertalers, die zowel de dialecten als het moderne Deens tot in de puntjes beheersen.

Onze voordelen

  • Snelle service
  • Een 100% juiste vertaling Nederlands Deens en Deens Nederlands
  • Heldere tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Onze unieke tevredenheidsgarantie

De vakgebieden van Tongo

De experts van Vertaalbureau Tongo zijn gespecialiseerd in de volgende vakgebieden: juridische, commerciële, technische, medische, financiële en literaire vertalingen. Wij koppelen altijd de juiste vertaler aan uw opdracht. Niet voor niets gingen al vele tevreden klanten u voor. Heeft u een vertaling Nederlands Deens nodig in één van onze vakgebieden? Neem dan direct contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij vertalen van en naar vrijwel iedere taal voor u en zijn u graag van dienst!

Meer over Denemarken

Denemarken is  met een totale oppervlakte van 43.094 km² net iets groter dan Nederland. Het bestaat hoofdzakelijk uit een groot deel van het schiereiland Jutland en de drie grote eilanden Funen, Seeland, en Lolland. Samen met tal van kleinere eilanden vormen zij de Deense archipel. Van de circa 5,6 miljoen inwoners leeft het grootste deel in stedelijke gebieden.
Denemarken is een parlementaire constitutionele monarchie. Groenland behoort tot het Deense koninkrijk, evenals de Faeröer. Denemarken is lid van de Europese Unie, maar niet van de eurozone; de munteenheid is de Deense kroon. Het land is ook lid van onder andere de VN, de NAVO, de OESO en de WTO.