Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaling Nederlands Deens

vertaling nederlands deens

U wilt graag een vertaling Nederlands Deens of een vertaling Deens Nederlands? Ook dat is mogelijk bij Vertaalbureau Tongo. De vertaalmogelijkheden zijn eindeloos en u kunt rekenen op professionele vertalingen. Ook zakelijke vertalingen Nederlands Deens kunt u bij Vertaalbureau Tongo laten maken.

Vertaling Nederlands Deens bij Tongo

Het Deens kent tamelijk beperkte dialectische variatie; die dialecten staan dan ook nog eens onder druk door de dominantie het Standaard-Deens. De verschillen in dialecten die gesproken worden zijn opmerkelijk. Er is sprake van Jutland-Deens en Eiland-Deens. Maar de standaard taal in Denemarken is gebaseerd op het Eiland-Deens, mede omdat dit ook in Kopenhagen gesproken wordt. Opvallend is dat vooral de oudere generatie in Denemarken de oude dialecten spreekt, de jongere generatie heeeft de verschillende dialecten Deens niet geleerd. Bij Vertaalbureau Tongo hebben we verschillende vakbekwame vertalers, die zowel de dialecten als het moderne Deens tot in de puntjes beheersen.

De voordelen van vertalen bij Vertaalbureau Tongo: 

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen, zoals Nederlands en Deens, mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling Nederlands Deens.

Altijd de juiste vertaler voor uw vertaalwerk

Vertaalbureau Tongo laat voor u een vertaling zoveel mogelijk uitvoeren door een native speaker. U kunt er met onze tevredenheidsgarantie vanuit gaan dat u altijd een 100% juiste vertaling krijgt.