Vertaling Nederlands Chinees

China is niet alleen een groot land met een belangrijke economie, maar in China spreken ze ook verschillende talen. De vakbekwaamheid van onze vertalers staat bij ons daarom ook centraal. Voor een goede vertaling Nederlands Chinees is een vertaler nodig, die de dialecten kent en weet in welke regio welke taal leidend is. Omdat er steeds meer zaken worden gedaan met Chinese bedrijven, zien wij bij Vertaalbureau Tongo de afgelopen jaren een extreme toename in de vraag naar Chinees Nederlands of Nederlands Chinese vertalingen.

Vertaling Nederlands Chinees bij Tongo

Taalkundig gezien zijn er in China dus verschillende talen. Het Standaardmandarijn wordt gezien als de standaardtaal in China en Taiwan. Maar kijken we bijvoorbeeld in en om Hongkong, dan is de voertaal veelal Standaard-Kantonees. Onze Chinese vertalers kennen deze verschillende talen en weten welke taal of dialect waar in China gesproken wordt. Daarnaast zijn zij op de hoogte van gebruiken en gewoontes van de Chinezen. De cultuur van China is toch wel heel anders dan in Nederland en daar dient rekening mee te worden gehouden in vertalingen Nederlands Chinees. Kijk voor een indicatie bij onze tarieven voor de kosten van een vertaling Nederlands Chinees of neem contact met ons op!

vertaling nederlands chinees
vertaling nederlands chinees
vertaling nederlands chinees

De voordelen van vertalen bij Vertaalbureau Tongo 

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen, zoals Nederlands en Chinees, mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling Nederlands Chinees.

Altijd de juiste vertaler voor uw vertaalwerk

Vertaalbureau Tongo laat voor u een vertaling zoveel mogelijk uitvoeren door een native speaker. U kunt er met onze tevredenheidsgarantie vanuit gaan dat u altijd een 100% juiste vertaling krijgt.

Andere talencombinaties o.a.:

Nederlands Japans | Nederlands Russisch | Nederlands Turks |

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=