Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertalers zijn welkom

 

Een goede vertaling verbindt mensen met elkaar. Daarnaast leveren ze een bijdrage aan doelstellingen op persoonlijk of zakelijk vlak. Wij zetten ons in voor bedrijven en particulieren en zorgen voor een perfecte vertaling. Vertaalbureau Tongo groeit snel en daarom willen we ons internationale netwerk van taalexperts graag uitbreiden. We zijn altijd op zoek naar gedreven en ervaren freelance vertalers.

Heeft u gevoel voor taal, bent u vakkundig en flexibel en vertaalt u naar uw moedertaal? Sluit u dan bij ons aan! De vertalers van Tongo werken aan de leukste opdrachten voor uiteenlopende opdrachtgevers.

vertalers zijn welkom 

Wat wij verwachten:

Onze vertalers worden zorgvuldig geselecteerd op onder andere ervaring en deskundigheid. Tongo krijgt veel aanvragen voor vertalingen binnen in diverse talen en vakgebieden, ons netwerk wordt hierdoor ook steeds groter. Wij vinden het van belang om een goede en persoonlijke relatie op te bouwen met onze vertalers. Dit werk voor beide partijen het prettigst.

Een aantal punten die wij van u verwachten wanneer u reageert op onze freelance vacature:

  • Diploma van een officieel erkende vertalersopleiding (digitale kopie diploma).
  • Minimaal vijf jaar aantoonbare vertaalervaring (3 referentieteksten).

Wat wij onze vertalers bieden:

  • Afwisselende en uitdagende opdrachten
  • Professionele en sociale samenwerking
  • Tijdige betaling van facturen

Wij zorgen graag goed voor onze medewerkers. Dit houdt in dat we zorgen dat een vertaler afwisselende vertalingen uitvoert. Tevens kunt u rekenen op een stipte uitbetaling van de facturen.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd en wilt u zich bij ons inschrijven om uw vertaaltalent te ontwikkelen? Stuur dan een mail met uw opleiding en ervaring. Een proefvertaling of intakegesprek kan tot de procedure behoren. Mocht u vragen hebben, bel ons dan gerust op 070-7531944 of stuur een mail. Wie weet maakt u binnenkort deel uit van ons team!