Vertalers zijn welkom

Een goede vertaling verbindt mensen met elkaar. Daarnaast leveren ze een bijdrage aan doelstellingen op persoonlijk of zakelijk vlak. Wij zetten ons in voor bedrijven en particulieren en zorgen voor een perfecte vertaling. Vertaalbureau Tongo groeit snel en daarom willen we ons internationale netwerk van taalexperts graag uitbreiden. We zijn altijd op zoek naar gedreven en ervaren freelance vertalers. Vertalers zijn welkom om zich aan te melden. Heeft u gevoel voor taal, bent u vakkundig en flexibel en vertaalt u naar uw moedertaal? Sluit u dan bij ons aan! De vertalers van Tongo werken aan de leukste opdrachten voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Over Vertaalbureau Tongo

Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers. Daardoor zijn vertalingen in alle gangbare talen mogelijk. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling! Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus.

Over Tongo

Wat wij verwachten:

Onze vertalers worden zorgvuldig geselecteerd op onder andere ervaring en deskundigheid. Tongo krijgt veel aanvragen voor vertalingen binnen in diverse talen en vakgebieden, ons netwerk wordt hierdoor ook steeds groter. Wij vinden het van belang om een goede en persoonlijke relatie op te bouwen met onze vertalers. Dit werkt voor beide partijen het prettigst. Een aantal punten die wij van u verwachten als u zich bij ons aanmeldt:

  • Diploma van een officieel erkende vertalersopleiding (digitale kopie diploma).
  • Minimaal vijf jaar aantoonbare vertaalervaring (3 referentieteksten).
  • Kopie paspoort op ID-bewijs

De laatste jaren is er op internet een trend gaande om cv’s van vertalers te stelen en zich daarmee aan te melden bij vertaalbureaus. Ook wij ontvangen dagelijks vele mails van deze zogenaamde “translator scammers”. Om die reden dient u ook altijd een kopie van uw paspoort of ID-bewijs toe te voegen bij uw aanmelding.

Wat wij onze vertalers bieden:

  • Afwisselende en uitdagende opdrachten
  • Professionele en sociale samenwerking
  • Tijdige betaling van facturen

Wij zorgen graag goed voor onze medewerkers. Dit houdt in dat we zorgen dat een vertaler afwisselende vertalingen uitvoert. Tevens kunt u rekenen op een stipte uitbetaling van de facturen.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd en wilt u zich bij ons inschrijven om uw vertaaltalent te ontwikkelen? Stuur dan een mail met uw opleiding en ervaring. Een proefvertaling kan tot de procedure behoren. Mocht u vragen hebben, bel ons dan gerust op 070-7531944 of stuur een mail. Wie weet maakt u binnenkort deel uit van ons team! We moeten daarbij wel opmerken, dat wij lang niet altijd voor elke talencombinatie op zoek zijn naar aanvulling. Een aanmelding betekent dus niet, dat u voorhand een positieve reactie kunt verwachten.

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=