Vertaler Frans Nederlands

Als u op zoek bent naar een professionele vertaler Frans Nederlands bent u bij Vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Frans is een wereldtaal, er zijn zo’n tachtig miljoen native speakers. Uw teksten worden dan ook alleen vertaald door onze ervan en professionele Franse vertalers. Zij hebben zich in veel gevallen naast een specifieke taalopleiding ook verdiept in diverse vakgebieden. Of het nu een technische vertaling Frans Nederlands betreft of een website vertaling, onze Franse vertalers regelen het voor u. Bekijk hier welke talen wij nog meer voor u kunnen verzorgen.

Meer over de Franse taal

Frans is de officiële taal in 30 landen. Daarnaast staat het op nummer 6 als grootste taal van het internet. In landen als België, Luxemburg, Zwitserland en Canada spreekt men ook Frans. Wij snappen als geen ander dat een Franse vertaling een grote rol kan spelen in het bedrijfsleven. Ons netwerk bevat daarom ook veel gespecialiseerde vertalers Frans Nederlands en Nederlands Frans. Kiest u voor Vertaalbureau Tongo, dan kiest u voor kwaliteit, ervaring, betrouwbaarheid en vakkennis. Wij voorzien al jaren vele organisaties en particulieren van Franse vertalingen van topniveau.

vertaler frans nederlands
vertaler frans nederlands
vertaler frans nederlands

Vertaler Frans Nederlands of vertaler Nederlands Frans

Bij Tongo kunt u rekenen op een snelle service en de juiste vertaling. Elke opdracht is uniek. Belangrijke factoren in het vertaalproces zijn het vakgebied van de tekst, de moeilijkheid ervan en de gestelde deadline. Voordat onze vertaler Frans Nederlands voor u aan de slag gaat, stellen we een offerte op maat op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Tarieven vertaler Frans Nederlands

Bent u al op de hoogte van onze aantrekkelijke tarieven? Vertaalbureau Tongo hanteert namelijk een tarief van € 0,135 per woord voor een vertaling van het Frans naar het Nederlands. Door onze tevredenheidsgarantie bent u verzekerd van een correcte vertaling. Als het aankomt op het leveren van kwaliteit blijven wij ons ontwikkelen, u kunt dus altijd vertalingen en service van het hoogste niveau verwachten. Benieuwd wat Vertaalbureau Tongo voor u kan betekenen? Bel 070-7531944 of mail ons gerust!

Voorbeelden van andere talencombinaties:

Vertaling Nederlands Spaans | Vertaling Nederlands Portugees Vertaling Nederlands Italiaans |

Vertaling Nederlands Grieks | Vertaling Nederlands Pools | Vertaling Nederlands Zweeds |

Uiteraard kunnen we uw documenten ook in vrijwel alle andere talencombinaties voor u vertalen.

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=