Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaler Duits Nederlands

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd vertaler Duits Nederlands? Maak kennis met Vertaalbureau Tongo. Wij beschikken over de allerbeste vertalers wereldwijd. Gaat u een poging wagen uw droomvacature te vervullen in ons buurland en wilt u uw cv en sollicitatiebrief foutloos laten vertalen? Of wellicht gaat u in zee met een Duitse onderneming en wilt u dat wij uw website laten vertalen? Wat de reden ook is, u kunt uw vertaling met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat taalbarrières voorgoed verleden tijd zijn.

Waarom kiezen voor een vertaler van Tongo?

Kiest u voor ons, dan kiest u voor topkwaliteit en een goede service. Wij zorgen ervoor dat u uw vertaling Duit Nederlands altijd op tijd ontvangt. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van zeer scherpe tarieven en altijd een 100% juiste vertaling. Wij bieden namelijk een tevredenheidsgarantie. Vertaalbureau Tongo is pas tevreden wanneer u dat ook bent. Voor iedere klant leveren wij dan ook maatwerk. Wij laten bovendien een vertaling zoveel mogelijk uitvoeren door een native speaker. Zij weten exact hoe ze een tekst op de juiste manier moeten omzetten wat resulteert in een onzichtbare vertaling. Hiermee bedoelen we dat niemand zal zien dat het om een vertaling gaat.

Uw partner in de Duitse taal

Bij Vertaalbureau Tongo bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak. Een tekst dient niet zomaar omgezet te worden naar een andere taal. Onze vertaler Duits Nederlands houdt rekening met de bron- en doeltaal evenals de tone of voice en culturele aspecten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Nederlands Engels | Nederlands Spaans | Nederlands Grieks |

Uiteraard kunnen we uw documenten ook in vrijwel alle andere talencombinaties voor u vertalen.