Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaler Duits Nederlands

 

Wilt u indruk maken op een Duitse zakenpartner? Bent u van plan uw droombaan in Duitsland na te jagen en wilt u uw sollicitatiebrief foutloos vertaald hebben? Laat uw vertaling dan over aan een vertaler Duits Nederlands van Vertaalbureau Tongo. Ons netwerk bestaat uit de beste vertalers wereldwijd.

Onze taalprofessionals pakken uw vertaling Duits met plezier aan. Zij zorgen ervoor dat elke vertaling grammaticaal klopt én dat het prettig leesbaar is. Om wat voor vertaling het ook gaat, elke vertaling Duits verzorgen wij graag voor u. Vertaalbureau Tongo laat taalbarrières voorgoed verdwijnen.

Vertaler Duits Nederlands

Wat heeft onze vertaler Duits Nederlands u te bieden?

Wist u dat 185 miljoen mensen Duits spreken? Hiervan hebben ongeveer 105 miljoen mensen de taal als moedertaal. Gaat u de samenwerking met ons aan, dan kiest u voor topkwaliteit en een goede service. Onze vertalers zorgen ervoor dat u uw vertaling altijd op tijd ontvangt. Tevens verzekeren we u van zeer scherpe prijzen en een 100% correcte vertaling.

Vertaalbureau Tongo biedt namelijk een unieke tevredenheidsgarantie. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Bij een Duitse vertaling is het van belang om rekening te houden met culturele verschillen en Duitse kwaliteitseisen. Onze vertalers weten precies hoe ze uw boodschap goed overbrengen. Alleen de beste Duitse vertaler is goed genoeg voor de opdracht die u ons stuurt.

De perfecte vertaler Duits Nederlands voor elk vertaalstuk

Bij Vertaalbureau Tongo beschikt iedere vertaler over een eigen vakgebied en specialisme. Zij zijn bekend met vakjargon en daardoor wordt ook altijd rekening gehouden met de bron- en doeltaal evenals de tone of voice. Wij verzorgen dagelijks financiële, juridische, technische, medische en website vertalingen.

Naast het Duits kunt u bij ons ook terecht voor een vertaling in het Deens, Russisch, Italiaans, Turks, Engels en nog veel meer talen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust.

Nederlands Engels | Nederlands Spaans | Nederlands Frans |

Uiteraard kunnen we uw documenten ook in vrijwel alle andere talencombinaties voor u vertalen.