Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaler Duits Nederlands

Bent u op zoek naar een vertaler Duits Nederlands, die snel een correcte vertaling voor u kan verzorgen? Neem dan contact op met Vertaalbureau Tongo. Wij vertalen teksten van Duits naar Nederlands en uiteraard ook van Nederlands naar Duits. Vertaalbureau Tongo is al jarenlang een betrouwbare partner voor diverse bedrijven. Of u nu zoekt naar een vertaler Duits Nederlands voor uw website of een vertaling Duits Nederlands voor uw technische handleiding, Tongo regelt direct de juist vertaling voor u.

Waarom een vertaler Duits Nederlands van Tongo?

  1. Altijd een snelle vertaling Duits Nederlands of Nederlands Duits
  2. Zeer scherpe tarieven
  3. Altijd een 100% juiste vertaling Duits Nederlands of Nederlands Duits
  4. Unieke tevredenheidsgarantie

Neem direct contact met ons op voor een vertaling Duits Nederlands

Wilt u een snelle vertaling van uw documenten van het Nederlands naar het Duits of van het Duits naar het Nederlands? Bel Tongo via 070-7531944 of maak uw wensen kenbaar per e-mail of via het contactformulier.

Tarieven vertaling van Nederlands naar Duits

Bij vertaalbureau Tongo is het tarief voor Duits vertalen € 0,14 cent per woord. Met onze unieke tevredenheidsgarantie bent u zeker van een correcte vertaling van Nederlands naar Duits of van Duits naar Nederlands. Uit een klanttevredenheidsonderzoek is gebleken dat wij erg hoog scoren. Onze klanten beoordelen onze vertaaldiensten gemiddeld met een 8.6! Wij blijven ons ontwikkelen als het gaat om het leveren van kwaliteit, zodat u van onze vertalers altijd service van het hoogste niveau kunt verwachten.

Vertaalbureau Tongo laat voor u een vertaling zoveel mogelijk uitvoeren door een native speaker. U kunt er met onze tevredenheidsgarantie vanuit gaan dat u altijd een 100% juiste vertaling krijgt.

Nederlands Engels | Nederlands Spaans | Nederlands Grieks |

Uiteraard kunnen we uw documenten ook in vrijwel alle andere talencombinaties voor u vertalen.