Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Zakendoen in China? Vertaalbureau Tongo kan voor u elk Chinees document vertalen naar het Nederlands

Nederlandse bedrijven doen steeds meer zaken met Chinezen. Bent u van plan om als ondernemer ook uw grenzen te verleggen? Als vertaalbureau kunnen wij voor u een vaste partner zijn bij het vertalen van Chinese teksten en/of documenten naar het Nederlands of andersom. Een moedertaalspreker ofwel een native speaker zorgt voor een perfecte vertaling zodat u zorgeloos zaken kunt doen in een land dat vele kansen biedt. Vraag vandaag nog een offerte aan of neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Wanneer u de stap naar China waagt, zijn wij graag uw vertaalpartner.

Zakendoen in China is vaak een probleem door de taal. Engels wordt er niet vaak gesproken, laat staan geschreven. Ons vertaalbureau biedt u een oplossing voor dit probleem, want wij kunnen elk Chinees document naar het Nederlands vertalen en andersom. Onze tarieven? Altijd scherp en helder! Onverwachte verrassingen komt u bij ons niet tegen. Vergelijk gerust onze offerte met het prijsvoorstel van een ander Nederlands Chinees vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Vertalen van het Chinees naar het Nederlands

Als internationaal ondernemer kent u als geen ander het belang van goede relaties opbouwen. Met mogelijke handelspartners, maar ook met (lokale) overheden en instanties. Als schriftelijke communicatie een belemmering vormt, dan kunt u op ons rekenen. Wij hebben een breed netwerk aan Chinese vertalers. Chinees is hun moedertaal en met een gedegen vertaalopleiding kunt u zich geen betere vertalers wensen. Ons vertaalbureau is het levende bewijs van succesvol de buitenlandse markt betreden.

De internationale markt betreden vergt een goede voorbereiding. Er zijn een aantal valkuilen. Eén daarvan is de taal. De Chinese taal is moeilijk en slechts een handjevol Nederlanders beheerst deze taal goed. Doet u al zaken in China? Dan begrijpt u wat wij bedoelen. Staat u aan de vooravond van grensoverschrijdend zakendoen? Dan ondersteunen wij u. Wij zorgen voor correcte vertalingen van het Nederlands naar het Chinees en andersom.

Chinese vertalingen

Teksten vertalen van het Nederlands naar het Chinees? Omdat de Chinese taal uit verschillende dialecten bestaat, is het van groot belang om te weten naar welke subtaal u uw vertaling wenst te vertalen. De subtalen zijn het standaard Mandarijn, Wu, Ke (Hakka),Min, Yue (Kantonees), Xiang, Gan, Jin, Pinghua en het Hui. De Mandarijnse taal wordt door 70% van de Chinese bevolking verstaan en begrepen, omdat op de meeste scholen in deze subtaal onderwijs wordt gegeven.

Het is algemeen bekend dat de handel tussen ons land en China de afgelopen tien jaar fors is gestegen. Er liggen kansen voor Nederlandse ondernemers in vrij veel sectoren, zoals logistiek, infrastructuur, creatieve industrie, ICT-outsourcing, auto-industrie, duurzame energie, milieu, machines, gaming en scheepsbouw. In welke branche u ook grensoverschrijvend wilt gaan ondernemen, wij helpen u graag. Met de 100% tevredenheidsgarantie bent u bij vertaalbureau Tongo gegarandeerd verzekerd van kwaliteit. Bent u niet tevreden met uw Chinese vertaling? Dan lossen wij dat op. Vraag vandaag nog een offerte aan