Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaalbureaus

 

Bij een vertaling heeft u de keuze om voor een individuele vertaler of een vertaalbureau te kiezen. Graag vertellen wij u over de vele voordelen die Vertaalbureau Tongo biedt. Heeft u meerdere documenten die vertaald dienen te worden? Kies er dan voor om al deze teksten te laten vertalen bij ons vertaalbureau. Dit scheelt u zoekwerk en zo krijgt u al uw documenten in een keer terug en ook nog eens volledig op elkaar afgestemd.

logo vertaalbureau tongo

Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo kan u overal in Nederland, maar ook wereldwijd van dienst zijn met vertalingen in vrijwel elke talencombinatie. Wij staan voor snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven.

Almere
Amersfoort
Amsterdam (telefonisch steunpunt)
Apeldoorn
Arnhem
Assen
Breda
Delft
Den Bosch
Den Haag (hoofdvestiging)
Eindhoven
Emmen
Enschede
Groningen
Haarlem
Hengelo
Hoofddorp Haarlemmermeer
Leeuwarden
Leiden
Maastricht
Nijmegen
Rotterdam (nevenvestiging)
Tilburg
Utrecht (telefonisch steunpunt)
Venlo
Zaandam Zaanstad
Zoetermeer
Zwolle

Breed vakgebied en snelle service

Wij beschikken over een zeer uitgebreid netwerk vertalers die elk hun eigen specialisme en vakgebied hebben. Vertaalbureau Tongo is daarom in staat altijd de beste vertaler aan uw opdracht te koppelen. Daarnaast wilt u uiteraard zo snel mogelijk antwoord op uw vragen.

Wij snappen als geen ander dat onnodig wachten op een offerte of vraag zeer vervelend is. Bij ons wordt u altijd direct te woord gestaan door een van onze medewerkers van het supportteam. Ook in vakantieperiodes kunt u hierdoor vertrouwen op onze diensten.

Waarom Vertaalbureau Tongo?

Vertaalbureau Tongo onderscheidt zich op de volgende punten van andere vertaalbureaus:

  • De snelste service
  • Een 100% juiste vertaling
  • Heldere tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Onze unieke tevredenheidsgarantie

Wij zijn ook u graag van dienst! Wij laten vertalingen zo veel mogelijk over aan onze native speakers. Zo bent u altijd van een 100% juiste vertaling verzekerd.

Heldere offerte

Wij snappen dat u graag van te voren wilt weten waar u aan toe bent. Onze voordelige tarieven presenteren wij dan ook altijd in een glasheldere offerte. Indien u akkoord gaat met de offerte, staat de prijs vast. Bij Vertaalbureau Tongo komt u dus nooit voor verrassingen te staan!

Bent u enthousiast geworden over de voordelen die een Vertaalbureau Tongo te bieden heeft of heeft u een vraag? Neem contact met ons op via 070-7531944 of mail ons.