vertaalbureau
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaalbureau

 

Als u een vertaling nodig hebt, staat u voor de keuze: een individuele vertaler of een vertaalbureau? Omdat het verschil voor veel mensen niet altijd duidelijk is, sommen wij hieronder de voordelen van een vertaalbureau voor u op. Al gelden deze voordelen voor de meeste (grotere) vertaalbureaus, toch kunnen ze op punten verschillen. Vandaar dat we onderaan de Toppunten van Tongo hebben uitgelicht.

vertaalbureau

Waarom een vertaalbureau?

Als u een document naar meerdere talen wilt vertalen, bent u met een vertaalbureau direct klaar. U hoeft dan niet zelf meerdere vertalers bij elkaar te zoeken. Ook zorgt het vertaalbureau ervoor, dat alles op elkaar afgestemd wordt. Enkele van de meest voorkomende combinaties vindt u onderaan deze pagina.

Breed scala aan specialismen

Een vertaalbureau heeft een uitgebreid netwerk van vertalers met elk hun eigen specialisme. Of u nu een website voor kinderen, een boek voor juristen of een technische handleiding wilt laten vertalen, een vertaalbureau weet altijd een ervaren vertaler te vinden, die bekend is met uw vakgebied en doelgroep. Kijk ook eens op het overzicht van de vakgebieden die Vertaalbureau Tongo beheerst.

Goede bereikbaarheid

Als u een offerte wilt ontvangen of vragen heeft over uw opdracht dan wilt u snel te woord worden gestaan en niet nodeloos moeten wachten op een reactie. Uw tijd kost namelijk geld! Een vertaalbureau heeft een supportteam, dat snel antwoord geeft op uw vragen. Meer weten over uw sales- en supportteam bij Vertaalbureau Tongo? Klik dan hier.

Geen problemen bij ziekte/vakantie

Mocht om de een of andere reden de vertaler uitvallen of niet beschikbaar zijn, dan heeft een vertaalbureau snel een achtervang geregeld. Hierdoor kunt u er vanuit gaan, dat uw vertaling altijd op tijd wordt geleverd. Ook in vakantieperiodes kunt u hierdoor vertrouwen op de diensten van een vertaalbureau en hoeft u geen gas terug te nemen met uw zaken.

Kredietwaardigheid

Niet onbelangrijk als u vooraf moet betalen is de kredietwaardigheid van uw tegenpartij. Mocht u niet tevreden zijn of gaat er toch onverhoopt iets mis, kunt u uw betaling dan terugvorderen of schade verhalen? Bij een vertaalbureau kunt u de benodigde informatie makkelijk achterhalen via de Kamer van Koophandel.

Waarom Vertaalbureau Tongo?

Vertaalbureau Tongo onderscheidt zich op de volgende punten van andere vertaalbureaus.Vele ondernemers hebben dit al mogen ervaren door de jaren heen. Wij zijn ook u graag van dienst!

Altijd de juiste vertaler voor uw vertaalwerk

Vertaalbureau Tongo laat voor u een vertaling zoveel mogelijk uitvoeren door een native speaker. U kunt er met onze tevredenheidsgarantie vanuit gaan dat u altijd een 100% juiste vertaling krijgt.

Vertaling Nederlands Engels | Vertaling Nederlands Duits | Vertaling Nederlands Frans |

Vertaling Nederlands Spaans | Vertaling Nederlands Portugees Vertaling Nederlands Italiaans |