Vertaalbureau Zwolle

U zoekt een vertaalbureau vanuit Zwolle dat snel uw vertaling kan verzorgen, een scherp tarief biedt en ook nog eens de beste service levert? Maak kennis met Vertaalbureau Tongo. Of het nu gaat om een vertaling van uw favoriete boek naar het Spaans, een trouwakte naar het Engels of een medische bijsluiter naar het Chinees. Tongo regelt elke vertaling voor u. Wij verzekeren u van een perfecte vertaling.

Waarom kiezen voor een vertaalbureau?

Heeft u meerdere documenten die vertaald dienen te worden, dan bent u bij een vertaalbureau in één keer klaar. Dit bespaart u tijd om op zoek te gaan naar meerdere vertalers. Vertaalbureau Tongo regelt het allemaal voor u en zorgt ervoor dat alles op elkaar afgestemd wordt zodat u uw documenten weer zo spoedig mogelijk ontvangt.

Dankzij ons grote netwerk vertalers zijn wij gemakkelijk in staat de beste vertalers voor u te regelen. Iedere taalexpert heeft een eigen specialisme. Een website, technische handleiding of officieel document, Tongo gaat graag voor u aan de slag. Onze vertalers kijken niet alleen naar de bron- en doeltaal, maar houden ook rekening met de context van een tekst.

Is een vertaler onverhoopt ziek? Geen zorgen, we regelen direct vervanging zodat uw opdracht geen vertraging oploopt. Zo weet u zeker dat u uw vertaling altijd op tijd ontvangt, ook in vakantieperiodes.

vertaalbureau zwolle

Wij kiezen altijd de juiste vertaler

Iedere vertaalopdracht die wij binnenkrijgen koppelen we aan de juiste vertaler. Dit is dan ook de kracht van vertaalbureau Zwolle. Wij weten exact welke vertaler er in een bepaald vakgebied gespecialiseerd is. Bij Vertaalbureau Tongo kunt u met een gerust hart alle vertalingen aan ons overlaten. Meer weten over onze talen of vakgebieden? Bel of mail ons gerust!

Meer over Zwolle

Zwolle, de hoofdstad van de provincie Overijssel én Hanzestad. Er is zoveel te zien en te beleven dat u er gerust meerdere dagen voor uit kunt trekken. De binnenstad heeft veel te bieden qua historie en is zeker een ontdekkingstocht waard. Vergeet vooral niet een bezoek te brengen aan museum de Fundatie, restaurant de Librije, Waanders in de Boeren of wat dacht u van een dagje lekker shoppen.

Er zijn genoeg leuke winkels en boetiekjes te vinden. Ook voor een avondje uit kunt u in Zwolle goed terecht bijvoorbeeld bij theater Odeon de Spiegel.

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=