Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaalbureau Zwolle

vertaalbureau zwolle

Zoekt u een vertaalbureau Zwolle? Dan bent u bij vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Of het nu gaat om een vertaling van een offerte van het Nederlands naar het SSpaans, een diploma van het Duits naar het Nederlands of een medisch document van het Nederlands naar het Frans, wij regelen graag de vertaling voor u.

Waarom een vertaalbureau?

Indien u meerdere documenten wilt laten vertalen bent u bij een vertaalbureau direct klaar. Dit scheelt de zoektocht naar verschillende vertalers. Wij zorgen er tevens voor dat alles op elkaar wordt afgestemd. Bovendien beschikken wij over een zeer breed netwerk van vertalers die elk een eigen specialisme hebben. Of u nu een website wilt laten vertalen, een boek of technische handleiding, bij Vertaalbureau Tongo bent u aan het juiste adres. Onze taalexperts kijken niet alleen naar de bron- en doeltaal, maar houden ook rekening met de context en tone-of-voice van een tekst. Mocht het voorkomen dat een vertaler ziek is, dan regelen we direct vervanging. Hierdoor kunt u er vanuit gaan dat uw vertaling altijd op tijd wordt geleverd, ook in vakantieperiodes.

Meer over Zwolle

De Hanzestad Zwolle is een bezoekje meer dan waard. Trek er gerust maar meer dagen voor uit, want één dag is niet voldoende om de stad te beleven. Zwolle heeft een historische binnenstad met veel bezienswaardigheden, zoals Museum de Fundatie en Waanders in de Broeren, restaurants die geroemd worden om hun culinaire hoogstandjes zoals De Librije, gezellige terrasjes en kroegen, een gezellige binnenstad met gastvrije winkeliers en natuurlijk volop mogelijkheden voor avondje uit, zoals theater Odeon de Spiegel.

Altijd de juiste vertaler

Elke vertaalopdracht koppelen wij aan de juiste vertaler, dat is de kracht van vertaalbureau Zwolle. Of het nu gaat om een juridische, medische, financiële of technische vertaling, wij regelen het voor u. Wilt u meer weten over onze vakgebieden? Neem gerust contact met ons op.