Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaalbureau Venlo

 

Of het nu gaat om een vertaling van een toeristische folder van het Nederlands naar het Duits. Een testament van het Nederlands naar het Spaans. Een contract van het Nederlands naar het Portugees. Vertaalbureau Venlo regelt het graag voor u. Zowel bedrijven  als particulieren kunnen bij ons terecht.

vertaalbureau venlo

Advies op maat

Of het nu gaat om een vertaling Turks, een offerte, algemene vraag of spoedvertaling, bij Tongo krijgt elk onderdeel onze maximale aandacht. Wij scoren dan ook een 8.6 uit recentelijk klantenonderzoek. Zoekt u dus een vertaalbureau vanuit Venlo? Maak dan snel kennis met Tongo. Uw vertaling is bij ons altijd in goede handen. Wij zijn gespecialiseerd in talen als Portugees, Chinees, Engels, Duits, Italiaans, Fins, Russisch, Turks, Roemeens, Pools en Zweeds. Wij hebben één doel en dat is u zo snel mogelijk verblijden met de juiste vertaling. Staat de taal die u zoekt er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Beëdigde vertaling

Wil u een testament, koopakte, hypotheekakte of een verklaring omtrent gedrag (VOG), etc. laten vertalen? En is de vertaling bestemd voor een officiële instantie? Dan hebt u een beëdigde vertaling nodig. Dit is een vertaling, die wordt verzorgd door een vertaler, die is beëdigd door een rechtbank. De kosten van een beëdigde vertaling liggen hoger dan die van een normale vertaling. In geval van twijfel is het dus altijd zinvol om even bij de betrokken instantie te informeren wat er nodig is.

Meer over Venlo

Venlo is een stad gelegen in het noordelijke deel van Limburg. Het is een transport-, handels- en industriegebied. De stad is het koopcentrum voor het naburige Duitse Ruhrgebied. Sinds de Romeinse tijd is Venlo al bewoond. Venlo is zelfs mogelijk de oudste Romeinse nederzetting van Nederland. Naast Romeinse munten uit 19 v. Christus, zijn er ook oudere Keltische munten gevonden.

Centrum

In het centrum van Venlo kunt u genieten van uitdagende winkels en heerlijke terrasjes. De stad heeft een rijke historie op het gebied van kunst en cultuur. Zo heeft Venlo veel carnavalsverenigingen. Venlo is bekend om zijn vastenaovend, ze hebben een uitgebreid repertoire van lokale carnavalsliedjes. Deze werden vanaf het eind van de 19e eeuw in de vorm van een prijsvraag gekozen.