Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaalbureau Venlo

vertaalbureau venlo

Zoekt u een vertaalbureau Venlo?  Dan bent u bij vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Of het nu gaat om een vertaling van een toeristische folder van het Nederlands naar het Duits, een testament van het Nederlands naar het Spaans of een contract van het Nederlands naar het Portugees, wij regelen graag de vertaling voor u.

De voordelen van Vertaalbureau Venlo:

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

Meer over Venlo

Venlo is een stad gelegen in het noordelijke deel van Limburg. Het is een transport-, handels- en industriegebied. De stad is het koopcentrum voor het naburige Duitse Ruhrgebied. Sinds de Romeinse tijd is Venlo al bewoond. Venlo is zelfs mogelijk de oudste Romeinse nederzetting van Nederland. Naast Romeinse munten uit 19 v. Christus, zijn er ook oudere Keltische munten gevonden.

In het centrum van Venlo kunt u genieten van uitdagende winkels en heerlijke terrasjes. De stad heeft een rijke historie op het gebied van kunst en cultuur. Zo heeft Venlo veel carnavalsverenigingen. Venlo is bekend om zijn vastenaovend, ze hebben een uitgebreid repertoire van lokale carnavalsliedjes. Deze werden vanaf het eind van de 19e eeuw in de vorm van een prijsvraag gekozen.