Vertaalbureau Utrecht

Op zoek naar een vertaalbureau Utrecht? Dan bent u bij Tongo aan het juiste adres. Vertaalbureau Tongo Utrecht heeft een telefonisch steunpunt in Utrecht, tel. 030-8201027, e-mail. Of het nu gaat om een vertaling van uw algemene voorwaarden van het Nederlands naar het Italiaans. Een contract van het Engels naar het Spaans of een website van het Nederlands naar het Pools. Wij regelen graag de vertaling voor u.

Vertaalbureau in Utrecht

De voordelen van een vertaalbureau in Utrecht:

Utrechts Vertaalbureau

Utrechts Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

vertaalbureau utrecht

Meer over Utrecht

In het jaar 1808 was Utrecht kortstondig de hoofdstad van het Koninkrijk Holland (1806-1810). Utrecht is de vierde stad van Nederland. De stad is centraal gelegen op een knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen, waardoor het een toonaangevende beurzen- en conferentiestad is en het hardst groeiende economische centrum – vooral in de dienstensector – van zowel de Randstad als Nederland. Utrecht was een van de eerste steden in het huidige Nederland met stadsrechten en heeft een lange geschiedenis en een belangrijk historisch centrum. Kenmerkend voor de stad zijn onder meer de werven en de Dom van Utrecht (met de 112 meter hoge Domtoren) waaraan de stad de bijnaam Domstad ontleent.

Singel

Utrecht heeft een historisch centrum, dat grotendeels nog door een singel wordt omringd. Utrecht telt na Amsterdam en Maastricht het grootste aantal rijksmonumenten van alle steden in Nederland. Andere bezienswaardigheden zijn de Dom en de Oudaen. De Vrede van Utrecht verwijst naar een reeks van verdragen die in 1713 werden getekend in de gelijknamige stad in de Republiek der Zeven Verenigde Provinciën.

Oorlogen

Met de Vrede van Utrecht kwam een einde aan de lange reeks van oorlogen van de Spaanse Successieoorlog en Queen Anne’s war. Bijzonder aan deze historische gebeurtenis is dat er vrede gesloten werd aan de onderhandelingstafel. Dit diplomatieke proces was bijzonder, omdat vrede tot die tijd hoofdzakelijk op het slagveld tot stand kwam.

Jongeren

Utrecht is een stad met veel jongeren en relatief weinig ouderen. In Utrecht wonen ruim 64.000 studenten; er is een aantal universiteiten, hogescholen en ROC’s te vinden. De Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht zijn daarvan verreweg het grootst.

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=