Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaalbureau Tongo

vertaalbureau tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau, dat zich heeft weten te onderscheiden van andere vertaalbureaus door een unieke service aan te bieden. Een snelle service, een gegarandeerde kwaliteit en een helder tarief. Met een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers kan Tongo vertalingen in alle gangbare talen verzorgen.

Vertaalbureau Tongo: onze missie

Ons doel is om snel en efficiënt taalbarrières te doorbreken tussen twee partijen. Tongo is zich ervan bewust dat een juiste vertaling ook de sleutel is tot succesvol (internationaal) zaken doen. Onze missie is om in welke taal dan ook de communicatiedoeleinden te behalen. Wij doen dit door onze passie voor het vertaalvak te combineren met een snelle en persoonlijke dienstverlening.

Vertaalbureau Tongo: onze waarden

Persoonlijk in contact en benadering. Menselijk contact is niet te digitaliseren, dus doen we dat ook niet.

Snel in (re)actie, want uw tijd is kostbaar.

Betrouwbaar in afspraken en kwaliteit. Wij zijn vooruitstrevend, we denken mee met onze klanten en vernieuwen voortdurend. Heldere communicatie staat bij ons voor, tijdens en na het vertaalproces centraal.

Plezier in samenwerking en werk. De enige manier om elke dag het maximale te bereiken, voor u, voor onze vertalers en voor Tongo.

Passie. Onze passie voor het vertaalvak combineren we met een snelle, persoonlijke en goede dienstverlening. Zonder passie zou Vertaalbureau Tongo niet de onderneming zijn, die ze gisteren was, vandaag is en morgen zal zijn.