Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaalbureau Tongo

 

Vertaalbureau Tongo stuurt een groot wereldwijd netwerk van vertalers aan en koppelt elke opdracht aan de juiste vertaler. Een vertaling nodig voor zakelijke doeleinden of privé? Geen probleem. Alles begint met woorden en het laten verdwijnen van taalbarrières.

Vertaalbureau Tongo brengt elk woord in iedere taal perfect over. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn heeft u bij Vertaalbureau Tongo een vast contactpersoon met wie u al uw ideeën kunt doornemen. Om wat voor soort vertaling het ook gaat, wij stemmen onze dienstverlening op uw wensen af.

 

vertaalbureau tongo

Waarom kiezen voor Vertaalbureau Tongo?

Laten we dan direct maar met de deur in huis vallen: wij bieden altijd een snelle vertaling en kunnen elke vertaling aan! Ons netwerk bestaat uit vele vertalers en dagelijks sluiten zich nieuwe vertaalprofessionals bij ons aan. Wij zetten graag nog een aantal voordelen voor u op een rijtje:

  • Wij vertalen van en naar vrijwel elke taal
  • Breed vakgebied
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en op tijd
  • Heldere tarieven
  • Persoonlijk contact

Bij Vertaalbureau Tongo werken alleen vertalers, die voordat ze hier aan de slag gingen, een goedgekeurde proefvertaling hebben geschreven, met succes een hbo/wo-opleiding hebben afgerond en voornamelijk naar hun moedertaal vertalen.

Tongo laat taalbarrières verdwijnen

Bij ons kunt u vertalingen van topkwaliteit verwachten. Een correcte vertaling ontvangen is logisch, maar onze vertalers kijken verder dan alleen de bron- en doeltaal. Ze houden tevens rekening met de context en de tone of voice van een tekst. Daardoor weet u zeker dat de vertaling precies zo overkomt bij uw doelgroep als de bedoeling is.

Een goede vertaling is onzichtbaar. Dit betekent dat niemand ziet dat het om een vertaling gaat, bij Tongo bent u daar zeker van. Wij zijn uw partner in taal. Tongo denkt klantgericht, in plaats van productgericht. We stellen uw wensen centraal en denken altijd met u mee om tot de beste oplossingen te komen. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op!