Vertaalbureau Rotterdam

Vertaalbureau Rotterdam heeft een telefonisch steunpunt voor Vertaalbureau Tongo. Dit telefoonnummer is 010-8208707, e-mail. U kunt ons dus snel bereiken via uw eigen lokale 010-nummer. Of het nu gaat om een vertaling van uw website van het Duits naar het Nederlands. Een contract van het Nederlands naar het Frans. Een website van het Nederlands naar het Engels. Vertaalbureau Rotterdam regelt het graag voor u.

Vertaalbureau in Rotterdam

De voordelen van een vertaalbureau in Rotterdam:

vertaalbureau rotterdam

Rotterdams Vertaalbureau

Rotterdams Vertaalbureau Tongo Rotterdam is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling! Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus.

Meer over Rotterdam

De naam Rotterdam stamt uit de dertiende eeuw en verwijst naar een dam in de rivier de Rotte. De historische binnenstad werd in mei 1940 grotendeels verwoest door een Duits bombardement. Omstreeks 1260 werd in de Rotte een dam gelegd op de plek waar de Hoogstraat de Rotte kruist. Hieraan ontleent Rotterdam zijn naam. Rond deze dam ontstond een nederzetting waar men in eerste instantie leefde van visserij. Al snel werd het ook een handelsplaats en ontstonden de eerste havens. Rotterdam kreeg in 1340 stadsrechten en in 1360 een stadsmuur.

Nationaliteiten

In Rotterdam leven zo’n 180 verschillende nationaliteiten. Een groot deel van de bewoners met een Nederlandse achtergrond heeft Brabantse voorouders. Deze trokken al vanaf de 19e eeuw als arbeiders naar de haven van Rotterdam.

Nieuwbouw

Het centrum van Rotterdam werd, op enkele historische gebouwen na, in de Tweede Wereldoorlog grotendeels verwoest. Daardoor was en is er veel ruimte voor nieuwbouw. Rotterdam is dan ook, in tegenstelling tot veel andere oude Nederlandse steden, een moderne stad. De stad profileert zich als internationale architectuurstad met veel wolkenkrabbers, ook wel aangeduid als Manhattan aan de Maas.

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=