Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaalbureau Rotterdam

vertaalbureau rotterdam

Zoekt u een vertaalbureau Rotterdam? Dan bent u bij Tongo aan het juiste adres. Vertaalbureau Tongo heeft een nevenvestiging in Rotterdam. Het adres is Lichtenauerlaan 102-120, 3062 ME Rotterdam. Tel. 010-8208707, e-mail.

Of het nu gaat om een vertaling van uw website van het Duits naar het Nederlands, een contract van het Nederlands naar het Frans of een website van het Nederlands naar het Engels, wij regelen graag de vertaling voor u.

De voordelen van Vertaalbureau Rotterdam:

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

Meer over Rotterdam

De naam Rotterdam stamt uit de dertiende eeuw en verwijst naar een dam in de rivier de Rotte. De historische binnenstad werd in mei 1940 grotendeels verwoest door een Duits bombardement. Omstreeks 1260 werd in de Rotte een dam gelegd op de plek waar de Hoogstraat de Rotte kruist. Hieraan ontleent Rotterdam zijn naam. Rond deze dam ontstond een nederzetting waar men in eerste instantie leefde van visserij. Al snel werd het ook een handelsplaats en ontstonden de eerste havens. Rotterdam kreeg in 1340 stadsrechten en in 1360 een stadsmuur.

In Rotterdam leven zo’n 180 verschillende nationaliteiten. Een groot deel van de bewoners met een Nederlandse achtergrond heeft Brabantse voorouders; deze trokken al vanaf de 19e eeuw als arbeiders naar de haven van Rotterdam.

Doordat het centrum van Rotterdam op enkele historische gebouwen na in de Tweede Wereldoorlog grotendeels is verwoest, was en is er veel ruimte voor nieuwbouw. Rotterdam is dan ook, in tegenstelling tot veel andere oude Nederlandse steden, een moderne stad. De stad profileert zich als internationale architectuurstad met veel wolkenkrabbers, ook wel aangeduid als Manhattan aan de Maas.