Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaalbureau Nijmegen

 

Een vertaling van een boek van het Nederlands naar het Duits. Een geboorteakte van het Portugees naar het Nederlands. Een brochure van het Turks naar het Engels. Vertaalbureau Nijmegen kan het allemaal voor u regelen. Ook voor vrijwel alle andere vertalingen kunt u bij ons terecht.

vertaalbureau nijmegen

De voordelen van Vertaalbureau Nijmegen:

Over Vertaalbureau Tongo

Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers. Daardoor zijn vertalingen in alle gangbare talen mogelijk. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling! Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus.

Meer over Nijmegen

Het Rijk van Nijmegen heeft veel te bieden voor jong en oud. Urenlang rondslenteren door de binnenstad van Nijmegen. Lekker shoppen of meer te weten komen over de rijke historie van de stad en omgeving. Lekker uitgaan of heerlijk genieten van spectaculaire natuur in één van de vele ruige natuurgebieden in het Rijk van Nijmegen!

Bezoek vele gezellige evenementen zoals de Nijmeegse Vierdaagse. Of breng de dag door bij de leukste musea zoals Museum het Valkhof of het muZIEum. Even helemaal tot rust komen en lekker relaxen kan bij het Sanadome Hotel & Spa Nijmegen.

Natuurschoon

In het Rijk van Nijmegen vind je ’t allermooiste dat Nederland aan natuurschoon te bieden heeft. Zo vind je er enerzijds het rivierenlandschap tussen Maas en Waal, met ruige  natuurgebieden zoals  de Ooijpolder en de Millingerwaard.

Anderzijds het fascinerende heuvellandschap waarin Beek-Ubbergen, Berg en Dal, Groesbeek en Mook verscholen liggen. Meer  informatie over natuur en landschap kun je vinden in het Natuurmuseum Nijmegen & Bezoekerscentrum Gelderse Poort of de Bastei.