Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaalbureau Maastricht

vertaalbureau maastricht

Zoekt u een vertaalbureau Maastricht?  Dan bent u bij vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Of het nu gaat om een vertaling van een website van het Nederlands naar het Turks, een technische handleiding van het Deens naar het Nederlands of een juridisch document van het Nederlands naar het Russisch, wij regelen graag de vertaling voor u.

De voordelen van Vertaalbureau Maastricht:

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

Meer over Maastricht

De herkomst van de naam Maastricht is waarschijnlijk terug te leiden tot de Latijnse naam Mosae Trajectum, “doorwaadbare plaats in de Maas”, die ons echter pas vanuit de Middeleeuwen bekend is. Maastricht behoort tot de steden die zich ‘oudste stad van Nederland’ noemen. Door resultaten van archeologische opgravingen kan met zekerheid gezegd worden dat de stad al twintig eeuwen bewoond is. De geschiedenis van Maastricht kan ingedeeld worden in vier verschillende tijdperken: Romeinse vesting, religieus centrum, garnizoenstad en vroege industriestad.

In Maastricht zijn een tiental kleine en grote musea te vinden.  Voorbeelden zijn het Bonnefantenmuseum, een museum voor oude en hedendaagse kunst, het Nai Maastricht, Museum De Historische Drukkerij, Museum Schuilen in Maastricht en het Sint Pieters Museum. Marres en Hedah zijn centra voor hedendaagse kunst in Maastricht.

Maastricht heeft een beschermd stadsgezicht met uitbreiding in Wyck en telt ruim 1600 rijksmonumenten, waarmee het qua aantal in Nederland de tweede plaats inneemt, na Amsterdam. De stad ligt in een regio, die bekend is vanwege haar natuurschoon en cultuurhistorische waarden.