Vertaalbureau Leiden

Bij Vertaalbureau Tongo verzorgen we communicatie in elke taal, in uw stijl en binnen uw deadlines. Zoekt u een vertaalbureau in de omgeving van Leiden? Bij Tongo bent u aan het juiste adres. Wij laten onze vertaaldiensten naadloos aansluiten op uw processen. Ons doel? Uw vertaling laten uitblinken. Dit doen wij door een snelle en correcte vertaling te leveren waarin de juiste terminologieën en context worden gebruikt. Of het nu gaat om een juridische vertaling of technische vertaling, onze vertalers staan altijd voor u klaar.

Uitstekende samenwerking op afstand

Het maakt voor ons niet uit of u zich nu in Leiden, Amsterdam, Zeeland of Groningen bevindt. Wij bedienen elke klant optimaal, ook op afstand. U kunt uw document altijd per mail naar ons toesturen. Elke vertaling behandelen we vertrouwelijk. Onze werkwijze is volledig geautomatiseerd, zodat u voor een goed vertaalbureau Leiden niet het huis uit hoeft.

Wij denken altijd met u mee

De taalexperts van Vertaalbureau Tongo kijken bij iedere vertaling of er verbeteringen in de tekst kunnen worden aangebracht om de boodschap nog effectiever over te brengen. Onze focus ligt op kwaliteit en service. Voor een deskundig vertaalbureau vanuit Leiden zijn wij veruit de beste keus. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

vertaalbureau leiden

Meer over Leiden

Leiden is een stad met een rijke en lange geschiedenis. Er zijn genoeg dingen te bewonderen in deze stad. Zo is er het Rijksmuseum voor oudheden. Deze beschikt over de grootste archeologische collectie van Nederland. Het museum kent vier afdelingen met een eigen tijdperk. Beneden bevindt zich het oude Egypte. Op de tweede verdieping is van alles over de Grieken en Romeinen te vinden. Helemaal bovenin is een tentoonstelling van gebruiksvoorwerpen die uit Nederland komen. Kortom: genoeg ze zien voor jong en oud. Een ander aspect waar Leiden bekend om staat zijn de Leidse hofjes. In totaal zijn er 35 hofjes te vinden.

Bent u een liefhebben van natuur? Vergeet dan niet een bezoek te brengen aan Naturalis. In dit natuurhistorisch museum zijn meer dan 37 miljoen objecten in de collectie opgenomen. Voor de winkelliefhebbers zijn er genoeg leuke winkelstraten te vinden in de stad. Tevens zijn hier vele restaurants en cafés waar u volop kunt genieten van een hapje of drankje.

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=