Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaalbureau Leiden

 

Zoekt u een vertaalbureau Leiden?  Dan bent u bij vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Of het nu gaat om een vertaling van een website van het Nederlands naar het Portugees en Spaans, een technische handleiding van het Noors naar het Nederlands of een juridisch document van het Nederlands naar het Engels, wij regelen graag de vertaling voor u.

vertaalbureau leiden

De voordelen van Vertaalbureau Leiden:

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

Meer over Leiden

Leiden telt zo’n 120.000 inwoners. Maar het aan elkaar vast gebouwde stedelijk gebied, de directe agglomeratie Leiden met de randgemeenten Leiderdorp, Oegstgeest, Katwijk, Voorschoten en Zoeterwoude, telt zo’n 265.000 inwoners. Daarmee is Leiden in Zuid-Holland na Rotterdam en Den Haag de grootste stedelijke agglomeratie en de zesde van Nederland. Het ruimere stadsgewest Leiden (Leidse agglomeratie en Bollenstreek) telt ca. 330.000 inwoners.

Universiteit

Na Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Dordrecht is Leiden de vijfde gemeente van Zuid-Holland. Leiden heeft de oudste universiteit van Nederland en is bekend om zijn rijke geschiedenis en de oude binnenstad, met grachten, monumentale bouwwerken en hofjes. Leiden is ontstaan als dijkdorp aan de voet van een kunstmatige heuvel aan de samenvloeiing van de Oude en Nieuwe Rijn. In de oudste vermelding daarvan, dit is omstreeks 860, werd het toenmalige dorp Leithon genoemd.

Bezienswaardigheden

De belangrijke bezienswaardigheden in Leiden zijn de Pieterskerk, Hooglandse Kerk, Burcht, Hartebrugkerk, Waag, Rapenburg met het Academiegebouw, Stadhuis, Hortus botanicus, De Morspoort en De Zijlpoort, Doelpoort, de Molens, de 35 hofjes en de 88 bruggen binnen de singels.