Vertaalbureau Leeuwarden

Zoekt u een vertaalbureau Leeuwarden? Dan bent u bij vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Elke vertaalopdracht gaan wij aan. Of het nu om een vertaling van een officieel document naar het Arabisch is, een persoonlijke brief van het Nederlands naar het Spaans of een website vertaling naar het Portugees, wij regelen het graag voor u. Dankzij ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat bij de meest lastige taalcombinaties de beste kwaliteit te leveren. Wacht dus niet langer en schakel voor al uw vertalingen Vertaalbureau Tongo in.

Neem contact op met vertaalbureau Leeuwarden

Vertaalbureau Tongo biedt u een snelle service, 100% juiste vertaling, heldere tarieven en persoonlijk contact. Daarnaast bent u verzekerd van onze tevredenheidsgarantie. Wij zijn gespecialiseerd in vertalingen voor grote en kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Dankzij ons uitgebreide netwerk is geen enkele taal een probleem voor ons. Wij zorgen ervoor dat u snel in het bezit bent van de juiste vertaling. U kunt bij ons terecht voor juridische, technische, commerciële, literaire, medische en financiële vertalingen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via het formulier aan de onderzijde van deze pagina.

vertaalbureau leeuwarden

Over Leeuwarden

De bekende hoofdstad van Friesland is Leeuwarden. Het is één van de elf Friese steden. De overheid, non-profitsector, zakelijke en financiële dienstverlening zijn belangrijke sectoren in de stad. Om Leeuwarden te leren kennen is een stadswandeling met gids een goed idee. Zo komt u van alles te weten over de historie van de stad en ziet u de mooiste plekken. Ook winkelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Er zijn talloze leuke en bijzondere winkeltjes te vinden in Leeuwarden. De hoofdstraat van het centrum is De Nieuwestad, deze wordt door een stadsgracht in tweeën gesplitst. U vindt hier veel boetiekjes die zeker een bezoekje waard zijn. Ook de Sint Jacobstraat, de Kleine Kerkstraat en de Naauw zijn echte aanraders om eens doorheen te lopen. Op het Wilhelminaplein is er elke vrijdag een warenmarkt.

Monumenten

Leeuwarden kent maar liefst 800 monumenten. Veel van deze monumenten herinneren ons aan de tijd dat Leeuwarden nog een hofstad was. U kunt een bezoek brengen aan Paleis het Stadhouderlijk Hof, de Grote Kerk, de Prinsentuin, Natuurmuseum Fryslân, Pier Pander Museum, Keramiekmuseum Princessehof, Verzetsmuseum Friesland, Tresoar en niet te vergeten het Historisch Centrum van Leeuwarden.

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=