Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaalbureau Leeuwarden

vertaalbureau leeuwarden

Zoekt u een vertaalbureau Leeuwarden?  Dan bent u bij vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Of het nu gaat om een vertaling van een jaarverslag van het Nederlands naar het Braziliaans-Portugees, een werkbeschrijving van het Deens naar het Engels of een technisch document van het Russisch naar het Nederlands, wij regelen graag de vertaling voor u.

De voordelen van Vertaalbureau Leeuwarden:

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

Meer over Leeuwarden

Leeuwarden is de hoofdstad van Friesland en van de gelijknamige gemeente Leeuwarden. De belangrijkste sectoren in de stad Leeuwarden zijn de zakelijke en financiële dienstverlening, de overheid en de non-profitsector. Leeuwarden is één van de Friese elf steden. De geschiedenis van Leeuwarden gaat terug tot de Romeinse tijd. Leeuwarden is ontstaan op terpen, die werden opgeworpen aan een inham aan de Middelzee, die later is dicht geslibd en ingepolderd. De riviertjes Potmarge, Vliet en Ee mondden bij deze terpen uit in zee.

Leeuwarden heeft 617 rijksmonumenteninschrijvingen, hiermee staat Leeuwarden in de top 15 van Nederlandse monumentengemeenten. Leeuwarden heeft namelijk een historische binnenstad en woonwijken uit de late negentiende en vroege twintigste eeuw. Ook zijn er beschermde stadsgezichten aanwezig in Leeuwarden, zoals het Nieuwe Kanaalgebied, de binnenstad met singels en de Hollanderwijk.

In Leeuwarden zijn verschillende bezienswaardigheden, zoals het Fries Museum, Pier Pander Museum, Verzetsmuseum Friesland, Pincessehof, Natuurmuseum Fryslân, Tresoar en natuurlijk het Historisch Centrum van Leeuwarden.