Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Professioneel vertaalbureau met telefonische steunpunt in Amsterdam

Het hoofdkantoor van ons vertaalbureau is gevestigd in Den Haag. Met een nevenvestiging in Rotterdam en telefonische steunpunten in Amsterdam en Utrecht kunnen wij een breed werkgebied goed bedienen. Of het nu gaat om een vertaling van een diploma van het Engels naar het Nederlands. Een akte van het Nederlands naar het Frans. Of een website van het Nederlands naar het Spaans, wij regelen graag de vertaling voor u. Wij bieden u een unieke tevredenheidsgarantie. Bent u niet tevreden over de door ons geleverde vertaling? Dan ontvangt u binnen een week uw betaling terug.

Vertaalbureau Amsterdam

In Amsterdam zijn vele vertaalbureaus of een freelance vertaler die u kunt benaderen. Er moet dan ook een goede reden zijn om uw vertaling bij ons neer te leggen. Het kan zijn dat u onze scherpe prijzen aantrekkelijk vindt, onze persoonlijke benadering en kwaliteit weet te waarderen of dat u valt voor onze vlotte levering. Wij bieden immers vele voordelen.

Ons telefonisch steunpunt in Amsterdam maakt onderdeel uit van ons uitgebreide service. Wij willen goed bereikbaar zijn voor onze opdrachtgevers. Op deze wijze kunnen wij snel inspelen op vragen of extra opdrachten. Wij luisteren niet alleen naar klanten, maar dragen ook oplossingen aan. Klanten weten vaak zelf niet goed hoe ze hun behoeften moeten verwoorden. Daar zijn wij voor!

Vertalingen door native speakers

Ons vertaalbureau laat vertalingen zo veel mogelijk over aan native speakers. Een native speaker is niets meer of minder dan iemand die zijn of haar moedertaal spreekt. Zo bent u altijd van een 100% juiste vertaling verzekerd. Een niet-native zal altijd net die kennis van de finesses van een taal ontberen om een vertaling te kunnen maken die ‘top’ in plaats van ‘best goed’ mag heten.

Voor veel bedrijven en particulieren in Nederland zijn wij al jarenlang het vaste adres voor vertalingen. Of het nu gaat om juridische, technische, medische of fiscale vertaling. Elk document dat een vertaling nodig heeft, vertalen wij of het nu Nederlands Arabisch of Nederlands Deens of Nederlands Fins is. Zo simpel is het.

Heldere prijsindicatie

Wij werken transparant. Dit betekent dat wij geen verborgen kosten kennen. U krijgt altijd van tevoren een heldere prijsindicatie. Wij kunnen niet één vaste prijs noemen, want geen enkele vertaling is hetzelfde. Wij berekenen de prijs veelal op basis van het aantal woorden. Voor spoedopdrachten berekenen wij in bepaalde gevallen extra kosten.

Wij doen vertalingen in alle Europese talen, maar ook daarbuiten hebben wij een breed netwerk aan (beëdigde) vertalers. Kortom: u kunt voor iedere vertaling in welke taal dan ook bij ons terecht. Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op. Of stuurt u het document naar ons toe per e-mail. Wij geven u dan direct een prijsopgave. Wilt u extra informatie? Dan kunt u bijvoorbeeld naar ons telefonisch steunpunt in Amsterdam bellen. Wij staan u graag te woord.