Vertaalbureau Hengelo

Zoekt u een vertaalbureau Hengelo?  Dan bent u bij vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Of het nu gaat om een vertaling van een toeristische folder van het Nederlands naar het Duits, een huwelijksakte van het Nederlands naar het Frans of een financieel document van het Nederlands naar het Italiaans, wij regelen graag de vertaling voor u.

De voordelen van Vertaalbureau Hengelo

vertaalbureau hengelo

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

Meer over Hengelo

Hengelo is een gemeente in de provincie Overijssel. Hengelo vormt samen met Beckum en Oele een gemeente. Na Enschede, Zwolle en Deventer is Hengelo de vierde stad van Overijssel. In de Tweede Wereldoorlog werd Hengelo vaak gebombardeerd. Op 6 en 7 oktober in 1944 werd het centrum zo goed als vernietigd. Na de oorlog kreeg Hengelo het aanzien van een typsche wederopbouwgemeente.

Naam

De naam Hengelo komt van de Germaanse woorden hangi (helling) en lauha (bosje op hoge zandgrond). Begin jaren 1890 werd er aan het Twentekanaal een vuistbijl gevonden. Deze kan momenteel bewonderd worden in het Natuurmuseum Natura Docet in Denekamp. De vuistbijl geeft het bewijs dat er 75.000 jaar geleden Neanderthalers waren op de plaats waar nu Hengelo ligt.

Attracties

Hengelo herbergt het familiepretpark ‘De Waarbeek’ en het ‘Techniekmuseum Heim’. Verder zijn er ook het Historisch Museum Hengelo, Kuntcentrum Hengelo,  Electro Radio Nostalgie Museum, het Internetmuseum en het Museum voor Hedendaagse Hengelose Kunst. In Hengelo zijn ook onder andere het Rabotheater, Cinema Hengelo, Poppodium Metropool en de kunstsociëteit Lambooijhuis. De wijk Tuindorp ’t Lansink is een beschermd dorpsgezicht van Hengelo.

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=