Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaalbureau Haarlem

vertaalbureau haarlem

Of het nu gaat om een vertaling van een bedrijfsplan van het Nederlands naar het Duits, een testament van het Frans naar het Nederlands of een huwelijksakte van het Nederlands naar het Italiaans, Vertaalbureau Haarlem regelt graag de vertaling voor u.

De voordelen van Vertaalbureau Haarlem:

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

Meer over Haarlem

Beleef Haarlem als een local. Ontdek de leukste plekjes, weg van de gebaande paden, en ontmoet Haarlemmers op hun favoriete hotspots. Of het nu gaat over shoppen, uitgaan, eten, drinken of cultuur snuiven met deze bewonerstips wordt Haarlem nóg verrassender. De meiden van Haarlem City Blog gaan als echte muggen (bewoners van Haarlem) op zoek naar bijzondere en gezellige plekjes in Haarlem. Daarnaast geven de Mugjes tips voor de kleinste bezoekers en bewoners van de stad.