Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaalbureau Haarlem

vertaalbureau haarlem

<h1style=”color:#fd8204;”>Vertaalbureau Haarlem

Of het nu gaat om een vertaling van een bedrijfsplan van het Nederlands naar het Duits, een testament van het Frans naar het Nederlands of een huwelijksakte van het Nederlands naar het Italiaans, Vertaalbureau Haarlem regelt graag de vertaling voor u. Woont u dus in omgeving Haarlem en bent u op zoek naar een vertaalbureau, maak kennis met Vertaalbureau Tongo!

Een vertaalbureau met een breed vakgebied

Wij hebben een zeer groot en uitgebreid netwerk van vertalers met elk hun eigen vakgebied en specialisme. Dit maakt dat Tongo altijd de juiste vertaler aan uw opdracht koppelt. Wij helpen u altijd direct. Onze medewerkers beantwoorden tevens al uw vragen en brengen graag uw wensen in kaart. Ook in vakantieperiodes kunt u altijd rekenen op onze diensten.

Waarom Vertaalbureau Tongo?

Vertaalbureau Tongo onderscheidt zich op de volgende punten van andere vertaalbureaus:

Offerte op maat

Bent u enthousiast geworden over ons veelzijdige Vertaalbureau Haarlem en wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Pas als u akkoord gaat met ons advies op maat staat de prijs vast. Of het nu gaat om een website vertaling, een diploma vertaling of een akte vertaling, bij vertaalbureau Tongo hebben we altijd de juiste (beëdigde) vertaler voor u. Niet voor niets gingen al meer dan duizenden tevreden klanten u voor. Wij vertalen van en naar vrijwel iedere taal voor u en zijn u graag van dienst!