Vertaalbureau Haarlem

Voor een vertaling van een jaarverslag, bedrijfsplan, medisch dossier, handleiding of welke vertaling dan ook bent u bij vertaalbureau Haarlem aan het juiste adres. Waar u ook woont, Vertaalbureau Tongo is gemakkelijk in te schakelen voor iedereen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor vertalingen in vrijwel elke taal en vakgebied. Bent u dus woonachtig in de omgeving van Haarlem en op zoek naar een vertaalbureau van topklasse? Maak snel kennis met de professionals van Tongo.

De vakgebieden van Vertaalbureau Tongo

Ons netwerk bestaat uit een team van taalprofessionals die elk hun eigen vakgebied en specialisme hebben. Zo kunnen wij de beste vertaler aan uw opdracht koppelen. Zodra we uw vertaling binnenkrijgen gaan we direct voor u aan de slag. Persoonlijk contact staat bij ons voorop, we brengen graag uw wensen zo goed mogelijk in kaart. Mocht u vragen hebben tussendoor, bel ons gerust, onze medewerkers staan altijd voor u klaar. U kunt altijd rekenen op de diensten van Vertaalbureau Tongo, ook in vakantieperiodes.

Onze voordelen

Vertaalbureau Tongo onderscheidt zich op de volgende punten van andere vertaalbureaus:

vertaalbureau haarlem

Persoonlijk advies

Vertaalbureau Tongo verzekert u van een juiste vertaling en persoonlijk advies. Of het nu gaat om een offerte, algemene vraag of spoedvertaling, elk onderdeel geven wij de maximale aandacht. We maken er altijd tijd voor vrij. Dat werpt zijn vruchten af zo is gebleken. Zoekt u dus een vertaalbureau nabij of vanuit Haarlem? Maak snel kennis met Tongo. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag wat wij voor kunnen betekenen.

Wij zijn u graag van dienst

Benieuwd wat ons ervaren en veelzijdige Vertaalbureau Haarlem voor u kan betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Op basis van de tekst en uw persoonlijke wensen stellen wij een offerte op maat op. Uiteraard kunt u ons ook bellen of mailen. De prijs voor een vertaling staat pas vast als u akkoord geeft, we beginnen dan meteen aan uw opdracht. De vertaling van een juridisch documentwebsite, boek, akte of diploma kunt u met een gerust hart aan Vertaalbureau Tongo overlaten. Al vele tevreden klanten gingen u voor. Wij vertalen van en naar vrijwel elke taal en zijn u graag van dienst!

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=