Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaalbureau Groningen

vertaalbureau groningen

Zoekt u een vertaalbureau Groningen?  Dan bent u bij vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Of het nu gaat om een vertaling van een financieel jaarverslag van het Nederlands naar het Frans, een echtscheidingsakte van het Portugees naar het Nederlands of een website van het Roemeens naar het Engels, wij regelen graag de vertaling voor u.

De voordelen van Vertaalbureau Groningen:

Meer over Groningen

In Groningen is genoeg te beleven! Naast het shoppen in de stad is Groningen bekend om haar rijke historie en vele bezienswaardigheden. Tevens beschikt Groningen over een gevarieerde natuur en vinden er jaarlijks vele evenementen plaats. Kortom, genoeg te zien, doen en beleven! Groningen is een muziekstad, in verschillende cafés is regelmatig live muziek te horen. Maar natuurlijk zijn er genoeg andere mogelijkheden: een avondje naar de film, een gokje wagen of een bezoek aan een van de vele theatervoorstellingen.

Persoonlijk advies

Bij Tongo bent u verzekerd van een juiste vertaling en persoonlijk advies. Elk onderdeel krijgt bij ons maximale aandacht of het nu gaat om een algemene vraag, spoedvertaling of offerte, wij maken er altijd tijd voor vrij. Uit recent klantenonderzoek blijkt dat wij erg hoog scoren. Onze klanten beoordelen ons maar liefst met een 8.6! Dus zoekt u een vertaalbureau Groningen? Maak snel kennis met Tongo. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer over onze diensten.