Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaalbureau Groningen

vertaalbureau groningen

Zoekt u een vertaalbureau Groningen?  Dan bent u bij vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Of het nu gaat om een vertaling van een financieel jaarverslag van het Nederlands naar het Frans, een echtscheidingsakte van het Portugees naar het Nederlands of een website van het Roemeens naar het Engels, wij regelen graag de vertaling voor u.

De voordelen van Vertaalbureau Groningen:

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

Meer over Groningen

In Groningen is genoeg te beleven! Naast het shoppen in de stad is Groningen bekend om haar rijke historie en vele bezienswaardigheden. Tevens beschikt Groningen over een gevarieerde natuur en vinden er jaarlijks vele evenementen plaats. Kortom, genoeg te zien, doen en beleven!
Groningen is een muziekstad, in verschillende cafés is regelmatig live muziek te horen. Maar natuurlijk zijn er genoeg andere mogelijkheden: een avondje naar de film, een gokje wagen of een bezoek aan een van de vele theatervoorstellingen.