Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaalbureau Enschede

vertaalbureau enschede

Zoekt u een vertaalbureau Enschede?  Dan bent u bij vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Of het nu gaat om een vertaling van een koopcontract van het Nederlands naar het Russisch, een gebruiksaanwijzing van het Japans naar het Nederlands of een juridisch document van het Roemeens naar het Engels, wij regelen graag de vertaling voor u.

De voordelen van Vertaalbureau Enschede:

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

Meer over Enschede

De grootste stad in de regio Twente met een bruisende binnenstad biedt een groot aanbod aan winkels, culturele voorzieningen, horeca, kunst en cultuur, uitgaan en winkelen.

De Oude Markt is één van de mooiste horecapleinen in Nederland en wordt ook wel de huiskamer van Twente genoemd. Rondom de Grote Kerk bevinden zich tal van uitgaansgelegenheden. Midden op het plein staat de Grote Kerk, waar regelmatig diverse uitvoeringen plaats vinden. De Oude Markt heeft sfeer en op dit schitterende plein worden het gehele jaar vele activiteiten en evenementen georganiseerd.

Roombeek is een cultuurpark waarin bewoners en bezoekers van instelling naar instelling kunnen wandelen. Hier kun je genieten van de meest uiteenlopende culturele uitingen: van middeleeuwse kunst tot cultureel erfgoed en van natuurlijke historie tot de meest vernieuwende kunstuitingen. Roombeek Cultuurpark staat voor een unieke combinatie van eigenschappen: creativiteit, vindingrijkheid en verbeeldingskracht.