Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaalbureau Enschede

 

Zoekt u een vertaalbureau Enschede? Dan bent u bij vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Een vertaling van een koopcontract van het Nederlands naar het Russisch. Een gebruiksaanwijzing van het Japans naar het Nederlands. Of een juridisch document van het Roemeens naar het Engels, wij regelen graag de vertaling voor u.

vertaalbureau enschede

Full-service vertaalbureau

Bent u als groot of klein bedrijf of als particulier op zoek naar een goed vertaalbureau? Vanuit Enschede bent u bij Tongo aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons van andere vertaalbureaus door onze snelle service, scherpe tarieven en gegarandeerde kwaliteit. Dankzij ons uitgebreide netwerk zijn wij altijd in staat de juiste vertaler aan uw opdracht te koppelen. Elke vertaler heeft zijn eigen specialisme. Hebt u een vertaling naar het Spaans, Duits, Chinees, Turks, Italiaans of Pools nodig? Vertaalbureau Tongo regelt het voor u! Wilt u een geheel vrijblijvende offerte ontvangen, vul dan het aanvraagformulier in en binnen 30 minuten weet u waar u aan toe bent!

Meer over Enschede

Enschede is de grootste stad in de regio Twente. Enschede heeft een bruisende binnenstad. U vindt hier een groot aanbod aan winkels, culturele voorzieningen, horeca, kunst en cultuur en uitgaan.
De Oude Markt is één van de mooiste horecapleinen in Nederland en wordt ook wel de huiskamer van Twente genoemd. Midden op het plein staat de Grote Kerk, waar regelmatig diverse uitvoeringen plaatsvinden.

Uitgaansgelegenheden

Rondom de Grote Kerk bevinden zich tal van uitgaansgelegenheden. De Oude Markt is een schitterend plein met veel sfeer. Hier worden het gehele jaar vele activiteiten en evenementen georganiseerd. Roombeek is een cultuurpark waarin bewoners en bezoekers van instelling naar instelling kunnen wandelen. Hier kun je genieten van de meest uiteenlopende culturele uitingen. Van middeleeuwse kunst tot cultureel erfgoed en van natuurlijke historie tot de meest vernieuwende kunstuitingen. Roombeek Cultuurpark staat voor een unieke combinatie van eigenschappen: creativiteit, vindingrijkheid en verbeeldingskracht.