Vertaalbureau Emmen

Zoekt u een vertaalbureau Emmen?  Dan bent u bij vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Of het nu gaat om een vertaling van een medisch document van het Nederlands naar het Italiaans. Een brochure van het Zweeds naar het Engels. Of een testament van het Spaans naar het Nederlands, wij regelen graag de vertaling voor u.

De voordelen van Vertaalbureau Emmen

vertaalbureau emmen

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers. Vertalingen in alle gangbare talen zijn daardoor mogelijk. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

Meer over Emmen

Emmen wordt ook wel ‘Vlinderstad’ genoemd. De stad ligt aan de voet van de Hondsrug. Dit is een zandrug met een lengte van 70 km en een hoogte van 20 meter boven het NAP. De betekenis van Emmen is waarschijnlijk de vlakte of het lage land. De eerste houten kerk in Emmen komt uit de 8e eeuw, de eerste stenen kerk komt uit de 13e eeuw. Na de Tweede Wereldoorlog werd het zwakke zuidoosten van Drenthe aangemerkt als het ontwikkelingsgebied. Hier werden textiel- en metaalfabrieken gevestigd. Door hun komst werden nieuwbouwwijken noodzakelijk. Sommige van deze wijken werden op grote afstand van de kern gebouwd. Dit werd gedaan om het bos Emmerdennen te behouden. Hieraan heeft Emmen haar bijzondere stedenbouwkundige opbouw te danken.

Bezienswaardigheden

In Emmen is Wildlands (voorheen Dierenpark Emmen) te vinden. Hier komen jaarlijks zo’n 1,2 miljoen toeristen uit het binnen- en buitenland op af. Ook is in Emmen de Aquarena te vinden. Dit is een zwem- en golfslagbad en is na Wildlands de grootste dagattractie van de provincie Drenthe. Ook is het Veenpark in de buurt van Emmen te vinden, dit is een Drents openluchtmuseum.

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=