Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaalbureau Den Bosch

vertaalbureau den bosch

Zoekt u een vertaalbureau Den Bosch?  Dan bent u bij vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Of het nu gaat om een vertaling van een bedrijfsplan van het Nederlands naar het Japans, een testament van het Grieks naar het Nederlands of een huwelijksakte van het Nederlands naar het Italiaans, wij regelen graag de vertaling voor u.

De voordelen van Vertaalbureau Den Bosch:

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

Meer over Den Bosch

In Den Bosch valt ontzettend veel te doen en beleven. Door haar veelzijdigheid stelt de stad niemand teleur. Voor de fanatieke cultuursnuivers zijn er vele musea, rondvaarten en stadswandelingen. Het winkelend publiek kan helemaal losgaan in de diverse winkelstraten. De kinderen vermaken zich prima tijdens de verschillende activiteiten. Wat tussen de bedrijven door niet vergeten mag worden, is het nuttigen van een maaltijd bij een van de knusse cafe’s en restaurants die de stad rijk is.
Den Bosch is er voor iedereen. De leukste pittoreske straatjes, interessante historie en adembenemende natuur. Ook op cultureel gebied daagt Den Bosch uit: een stad om in je hart te sluiten.