Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaalbureau Den Bosch

 

Op zoek naar het beste vertaalbureau Den Bosch? U heeft het zojuist gevonden. Welkom bij Vertaalbureau Tongo. Wij verzorgen vertalingen van en naar vrijwel elke gangbare taal en ook nog eens in heel veel verschillende vakgebieden.

Van bedrijfsplannen naar het Chinees, trouwaktes naar het Italiaans of websites naar het Frans, wij regelen het voor u zonder problemen. Tongo garandeert dat elke opdracht perfect vertaald wordt. Hoe? Onze vertalers hebben allemaal een eigen vakgebied waarin ze gespecialiseerd zijn.

vertaalbureau den bosch

De voordelen van Vertaalbureau Den Bosch

  • De snelste service
  • Een 100% juiste vertaling
  • Heldere tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Onze unieke tevredenheidsgarantie

Advies op maat

Iedere vertaling die wij ontvangen krijgt evenveel aandacht. Het maakt voor ons geen verschil of het om een grote of kleine opdracht gaat of dat het voor bedrijven of particulieren is. Iedereen is gelijk en u als klant staat bij ons centraal. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij stellen een advies op maat voor u op.

Ons doel is om uw boodschap duidelijk over te brengen in welke taal dan ook. Zoekt u dus een vertaalbureau vanuit Den Bosch? Maak snel kennis met Tongo.

Meer over Den Bosch

In Den Bosch is voor iedereen wat te doen. Bent u een fanatieke cultuursnuiver? Breng dan een bezoek aan de vele musea of maak een stadswandeling of rondvaart. Shopliefhebbers kunnen hier ook hun hart ophalen. Er zijn vele winkelstraten vol bekende kledingwinkels en kleine unieke boetiekjes. Ook voor kinderen zijn er genoeg activiteiten waar aan deelgenomen kan worden.

De stad is vele leuke restaurantjes en knusse cafés rijk. Hier kunt u gezellig zitten en genieten van heerlijk eten. Wist u dat Den Bosch vanuit historisch oogpunt een belangrijke stad in het zuiden is? Dit ziet u terug in het centrum van de stad. Beleef en geniet van de pittoreske straatjes, gezelligheid en mooie natuur en sluit Den Bosch in uw hart.