Vertaalbureau Delft

Zoekt u een vertaalbureau Delft?  Dan bent u bij vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Of het nu gaat om een vertaling van een financiële verklaring van het Nederlands naar het Pools, een handleiding van het Noors naar het Engels of een diploma van het Nederlands naar het Frans, wij regelen graag de vertaling voor u.

De voordelen van Vertaalbureau Delft:

vertaalbureau delft

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

Meer over Delft

De binnenstad van Delft is historisch. Delft ontwikkelde zich in de 19e eeuw tot industriestad. Tegenwoordig profileert de stad zich met de aanwezigheid van de Technische Universiteit en de onderzoeksinstituten TNO en Deltares. Delft wordt nu vooral gezien als een kennisstad. Delft is vooral bekend doordat Willem van Oranje er vanaf 1572 heeft geresideerd. In 1584 is hij in Delft vermoord. Sindsdien worden De Oranjes traditioneel in Delft bijgezet. De bijnaam van Delft is ook wel de prinsenstad en de patroonheilige van de stad is Hippolytus van Rome. Delft is ontstaan aan een gegraven waterloop genaamd de Delf en heet daar ook naar. Delven betekent namelijk graven. Op de verhoogde plaats waar deze ‘Delf’ de kreekwal van het dichtgeslibde riviertje de Gantel kruiste, was, vermoedelijk sinds de 11e eeuw, een grafelijke vroonhof gevestigd.

Delfts blauw

Delfts blauw is een aardewerk met blauwe decoratie. Dit wordt traditioneel in Delft vervaardigd. Eind van de 16e eeuw is het ontstaan. Het werd gemaakt als goedkoop alternatief voor het blauw-witte Chinese porselein. Het Delfts blauw werd in een korte tijd zeer populair. Het beleefde een bloeiperiode in 1650 tot 1750. Toen waren er in Delft een honderdtal aardewerkfabrieken actief. Rond 1800 werd de industrie weggevaagd door goedkoper aardewerk voornamelijk uit Engeland. Tegenwoordig is er nog 1 fabriek in Delft die Delfts blauw produceert.

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=