Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaalbureau Breda

 

Zoekt u een vertaalbureau Breda? Dan bent u bij vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Een vertaling van een boek van het Nederlands naar het Duits, een geboorteakte van het Spaans naar het Nederlands of een brochure van het Fins naar het Engels/ Wij regelen graag de vertaling voor u. Dankzij ons uitgebreide netwerk beschikken we over vertalers van allerlei nationaliteiten. We zijn daardoor altijd in staat en geschikte vertaler aan uw opdracht te koppelen.

vertaalbureau breda

Onze vakgebieden

Bij Tongo zijn we van mening dat een goede vertaling niet onnodig duur hoeft te zijn. Bij ons bent u verzekerd van een scherp tarief, een snelle vertaling en bovendien uitstekende service. Daarnaast zijn we actief op verschillende vakgebieden waardoor we efficiënt vele taalbarrières kunnen doorbreken. Vertaalbureau Tongo is gespecialiseerd in commerciële, juridische, technische, medische, financiële en literaire vertalingen. Voor een goed vertaalbureau vanuit Breda bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Meer over Breda

Door de historische band met het huis Nassau (tot 1795 waren de burgers van Breda onderdanen van de Heer van Breda, die vanaf 1403 tevens Graaf van Nassau en, vanaf 1538, de Prins van Oranje-Nassau was) is Breda een Oranjestad, waaraan het mogelijk één van haar bijnamen, Haagje van het Zuiden, dankt. Breda heeft een belangrijke historische stadskern, die zich over de eeuwen heeft gevormd rond het kasteel van Breda, de zetel van de Heren van Breda.

Bezienswaardigheden in Breda

De bezienswaardigheden in Breda lopen ver uiteen. Zo kunnen toeristen kazernes, musea, kastelen, kerken en burgerlijke architectuur bezichtigen. Naast deze bezienswaardigheden is er ook nog een breed scala aan natuur en landschap en kent Breda natuurlijk ook het oorspronkelijke Brabantse carnavalsfeest. Aangrenzende gemeenten zijn Drimmelen, Etten-Leur, Hoogstraten en Gilze en Rijen.