Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaalbureau Breda

vertaalbureau breda

Zoekt u een vertaalbureau Breda?  Dan bent u bij vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Of het nu gaat om een vertaling van een boek van het Nederlands naar het Duits, een geboorteakte van het Spaans naar het Nederlands of een brochure van het Fins naar het Engels, wij regelen graag de vertaling voor u.

De voordelen van Vertaalbureau Breda:

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

Meer over Breda

Door de historische band met het huis Nassau (tot 1795 waren de burgers van Breda onderdanen van de Heer van Breda, die vanaf 1403 tevens Graaf van Nassau en, vanaf 1538, de Prins van Oranje-Nassau was) is Breda een Oranjestad, waaraan het mogelijk één van haar bijnamen, Haagje van het Zuiden, dankt.

Breda heeft een belangrijke historische stadskern, die zich over de eeuwen heeft gevormd rond het kasteel van Breda, de zetel van de Heren van Breda.

De bezienswaardigheden in Breda lopen ver uiteen. Zo kunnen toeristen kazernes, musea, kastelen, kerken en burgerlijke architectuur bezichtigen. Naast deze bezienswaardigheden is er ook nog een breed scala aan natuur en landschap en kent Breda natuurlijk ook het oorspronkelijke Brabantse feest carnaval.

Aangrenzende gemeenten zijn Drimmelen, Etten-Leur, Hoogstraten en Gilze en Rijen.