Vertaalbureau Breda

Bent u op zoek naar een vertaalbureau Breda? Zoek niet verder een maak kennis met Vertaalbureau Togo. Een medische vertaling in het Spaans, juridische vertaling in het Turks, technische vertaling naar het Duits, wij regelen het voor u. Tongo beschikt over een uitgebreid netwerk vertalers van topklasse. Hierdoor kunnen we altijd een geschikte vertaler aan uw tekst koppelen. Wij helpen graag uw boodschap goed over te brengen bij uw doelgroep, onzichtbaar. Niemand zal dus merken dat het om een vertaling gaat.

De vakgebieden van Tongo

Een goede vertaling hoeft niet duur te zijn vinden we bij Tongo. U bent bij ons verzekerd van een scherp tarief, snelle vertaling en uiteraard een uitstekende service. Wij stellen uw wensen centraal en gaan direct voor u aan de slag zodra we uw opdracht hebben ontvangen. Onze vertalers hebben ieder een eigen vakgebied waarin ze gespecialiseerd zijn. Zo weet u zeker dat uw vertaling goed tot zijn recht komt. Er is vrijwel geen een taalbarrière die Tongo niet kan doorbreken. Wij zijn gespecialiseerd in commerciëlejuridischetechnische, medische, financiële en literaire vertalingen. Voor een goed vertaalbureau Breda bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via het formulier aan de onderzijde van deze pagina.

vertaalbureau breda

Meer over Breda

De grote stad Breda heeft meer dan 175.000 inwoners en behoort tot de top tien grootste steden van Nederland. Breda staat bekend om de prachtige binnenstad. Voor een dagje weg is Breda een prima keuze. Er valt er veel te beleven en te zien. Breng een bezoek aan één van de vele musea of pak een lekker terrasje. Het historisch kasteel is zeker de moeite waard om te bezichtigen. Het is lang bewoond geweest door de familie Nassau. Het bruisende hart van de stad is de Grote Markt. Het is de ideale plek voor een hapje en een drankje. Of maak een wandeling in Park Valkenberg. Bent u een liefhebber van winkelen? Dan bent u in Breda goed. U vindt er sfeervolle straten vol bekende winkels en leuke speciaalzaken.

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=