Vertaalbureau Assen

Zoekt u een vertaalbureau Assen?  Dan bent u bij vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Of het nu gaat om een vertaling van een juridisch document van het Nederlands naar het Frans, een hypotheekakte van het Nederlands naar het Duits of een diploma van het Arabisch naar het Nederlands, wij regelen graag de vertaling voor u.

De voordelen van Vertaalbureau Assen:

vertaalbureau assen

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

Meer over Assen

Assen is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Drenthe. In de 17e eeuw is de nederzetting ontstaan binnen de singels. Dit is ongeveer een cirkel met een doorsnee van 300 m. Laat in de 18e eeuw is Assen uitgebreid buiten de singels. Pas rond die tijd werd Assen een aantrekkelijke woonplaats voor de welgestelden in de provincie. Na opdracht van Lodewijk Napoleon, hij verkoos Assen als zijn zomerresidentie, werd Assen in 1807 een zelfstandige gemeente en in 1809 werd het een stad. Hiermee is het een van de jongste steden met stadsrechten in Nederland.

Attracties

De liefhebbers van snelheid en veel lawaai kunnen een kijkje nemen bij het TT Circuit Assen. Aan de veelhoekige Brink, dit was voorheen de voorhof van het klooster, kunt u belangrijke gebouwen vinden. Dit zijn het Drents Museum, het Drents Archief en de Abdijkerk. Iets noordelijker staat het Paleis van Justitie. Hier staat de opschrift Sine justitia nulla libertas, dit betekent: zonder gerechtigheid geen vrijheid.  Een aantal bijzondere gebouwen zijn de Overcingel, de Jozefkerk en het huis van bewaring Assen.

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=