Vertaalbureau Amsterdam

Op zoek naar een vertaalbureau Amsterdam? Dan bent u bij Tongo aan het juiste adres. Vertaalbureau Tongo heeft een telefonisch steunpunt in Amsterdam,  tel. 020-8203455, e-mail. Of het nu gaat om een vertaling van algemene voorwaarden van het Frans naar het Nederlands. Een contract van het Nederlands naar het Engels. Of een website van het Nederlands naar het Duits, wij regelen graag de vertaling voor u.

Vertaalbureau in Amsterdam:

vertaalbureau amsterdam

Amsterdams vertaalbureau

Amsterdams vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

Meer over Amsterdam

Amsterdam is naar inwonertal de grootste gemeente van Nederland. De stad, in het Amsterdams ook Mokum genoemd, ligt aan het IJ en de monding van de Amstel. Amsterdam dankt zijn naam aan de ligging bij een in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. De plaats kreeg kort na 1300 stadsrechten. In de Gouden Eeuw groeide het uit tot een van de belangrijkste haven- en handelssteden ter wereld. Een toestroom van buitenlanders uit vooral de Zuidelijke Nederlanden, Duitsland en de Scandinavische landen leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuitbreidingen. Daaronder de laatste grachten van de fortificatie, die nu als grachtengordel bekend is. In 2010 werd deze grachtengordel toegevoegd aan de UNESCO-Werelderfgoedlijst.

Bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden zijn het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum en Het Scheepvaartmuseum. Verder het Anne Frank Huis, het Concertgebouw, Muziekgebouw aan ’t IJ, Bioscoop en Film Instituut EYE. Maar ook Dierentuin Artis, de Wallen en voor buitenlandse bezoekers de coffeeshops. Amsterdam heeft twee universiteiten en meerdere hogescholen. De gemeente Amsterdam telt zo’n 835.000 inwoners. De stad heeft de meeste verschillende nationaliteiten ter wereld.

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=