Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Vertaalbureau Amsterdam

vertaalbureau amsterdam

Op zoek naar een vertaalbureau Amsterdam? Dan bent u bij Tongo aan het juiste adres. Vertaalbureau Tongo heeft een telefonisch steunpunt in Amsterdam,  tel. 020-8203455, e-mail.

Of het nu gaat om een vertaling van algemene voorwaarden van het Frans naar het Nederlands, een contract van het Nederlands naar het Engels of een website van het Nederlands naar het Duits, wij regelen graag de vertaling voor u.

De voordelen van Vertaalbureau Amsterdam:

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen mogelijk zijn. Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

Meer over Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad en naar inwonertal de grootste gemeente van Nederland. De stad, in het Amsterdams ook Mokum genoemd ligt aan het IJ en de monding van de Amstel.

Amsterdam dankt zijn naam aan de ligging bij een in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. De plaats kreeg kort na 1300 stadsrechten en groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de belangrijkste haven- en handelssteden ter wereld. Een toestroom van buitenlanders uit vooral de Zuidelijke Nederlanden, Duitsland en de Scandinavische landen leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuitbreidingen, waaronder de laatste grachten van de fortificatie, die nu als grachtengordel bekend is en in 2010 is toegevoegd aan de UNESCO-Werelderfgoedlijst.

Bezienswaardigheden zijn het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum en Het Scheepvaartmuseum, het Anne Frank Huis, het Concertgebouw, Muziekgebouw aan ’t IJ, Bioscoop en Film Instituut EYE, dierentuin Artis, de Wallen en voor buitenlandse bezoekers de coffeeshops.

Amsterdam heeft twee universiteiten en meerdere hogescholen. De gemeente Amsterdam telt zo’n 835.000 inwoners en heeft de meeste verschillende nationaliteiten ter wereld.