Vakgebieden

Ons doel is dat uw klant of tegenpartij de juiste (vertaalde) boodschap ontvangt. Vertaalbureau Tongo is actief op diverse vakgebieden om snel en efficiënt taalbarrières te doorbreken. Daar ligt volgens ons de sleutel tot succesvol (internationaal) zakendoen. Bij Tongo combineren we onze passie voor het vertaalvak met een snelle en persoonlijke dienstverlening.

Vertaling

Een foutloze vertaling alleen is niet genoeg en geen enkele tekst is hetzelfde. Er is vaak sprake van verschil in publiek, woordgebruik en stijl. Daarom is het essentieel dat uw vertaler ruime ervaring heeft binnen uw specifieke vakgebied. Niet alleen voor het hanteren van de juiste terminologie. Ook om zich goed te kunnen inleven in de situatie en het doel van de communicatie. Alleen dan komt uw vertaling echt tot zijn recht.

Wat zijn onze vakgebieden?

Bekijk hier welke documenten we kunnen vertalen:

vakgebieden

Advies op maat

Heeft u een vertaling nodig in één van onze vakgebieden? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Pas als u akkoord gaat met ons advies op maat staat de prijs vast. Of het nu gaat om een website vertaling, een medische vertaling of een akte vertaling. Bij vertaalbureau Tongo koppelen we altijd de juiste vertaler aan uw opdracht. Niet voor niets gingen al meer dan duizenden tevreden klanten u voor. Wij vertalen van en naar vrijwel iedere taal voor u en zijn u graag van dienst!

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=