Vakantiehulpje in buitenland

Vakantiehulpje in buitenland

Ongetwijfeld kent u het probleem: u bent met vakantie in het buitenland en u wilt iets vragen in een winkel of een restaurant, maar u kunt op dat moment niet de juiste woorden vinden. U weet precies wat u wilt zeggen, maar u zoekt naar de vertaling in bijvoorbeeld het Italiaans of Spaans. Een vrijwel dagelijks voorkomend probleem als u met vakantie bent, zeker als u in een land bent waar geen of nauwelijks Engels wordt gesproken. Dus, erg handig zo’n vakantiehulpje in buitenland.

App stores

Verschillende ontwikkelaars springen hierop in met het presenteren van vertaalapps, die u inmiddels in toenemende mate kunt downloaden in de app stores. De meeste van die apps zijn ook nog gratis en ze zijn een handig vakantiehulpje in het buitenland.

Handig maar niet volmaakt

De vertaalapps zijn handig als u bijvoorbeeld een woord wilt opzoeken of als u liever eerst weet wat er op de menukaart staat, voordat u gaat bestellen. Sommige apps zijn ook offline bruikbaar, zodat u niet direct met hoge telefoonkosten wordt geconfronteerd.
De vertalingen, die de apps presenteren, zijn handig maar zeker niet professioneel. Dus als u een goede vertaling nodig heeft, kunt u maar beter contact opnemen met Vertaalbureau Tongo.

Deel dit bericht via: