Tesla uitgerust met automatische noodstop

Tesla uitgerust met automatische noodstop

In 2017 presenteerde Tesla een automatisch noodstop (AEB) systeem voor al zijn auto’s, dat wordt aangedreven door moderne technologie. Ook voor vrachtwagens wordt dit systeem gebruikt.  Op dit moment toont de autofabrikant enkele van de geavanceerde functies, die te vinden zijn in de AEB-upgrade van de volgende generatie. Deze bestaan ​​uit het direct betrekken van de remmen van een auto. Dit gebeurt als het op Autopilot gebaseerde systeem een ​​voetganger of een fietser in de rijrichting ziet.

Attributen

Dit type attributen is niet geheel nieuw en bestond in feite al als een toevoeging in Volvo’s geautomatiseerde stopsysteem in 2009. Veiligheids- en beveiligingsbedrijven en regelgevende instanties, zoals het Insurance coverage Institute for Freeway Security (IIHS) en het National Freeway Web Traffic veiligheids- en beveiligingsbeheer (NHTSA) promoten en evalueren deze systemen al jarenlang.

Automatische noodstop

Niet alle AEB- en bestuurderassistentie-attributen zijn hetzelfde geconstrueerd. De variaties van de automatische noodstop op basis van auto’s met geavanceerde sensoreenheden moeten veel betrouwbaarder zijn om ongevallen werkelijk te voorkomen of te stoppen. Tesla heeft in feite sterke vooruitgang geboekt met betrekking tot de capaciteiten van haar eigen systeem.

In het bijzonder de combinatie met haar interne CPU-innovatie op basis van kunstmatige intelligentie. Die zal zeker fungeren als de “geest” van haar toekomstige onafhankelijke, moderne technologie in de Tesla-auto’s. Tesla toonde deze attributen als onderdeel van een string ter nagedachtenis aan de Tesla Design 3, en kreeg de grootste rating die EuroNCAP ooit heeft verleend voor Veiligheid en beveiliging.

Vertalingen in de autobranche

Net als voor vrijwel elk vakgebied, hebben wij ook voor de auto-industrie professionele vertalers beschikbaar voor het vertalen van documenten in diverse talen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, die wij u kunnen bieden? Bel dan naar 070-7531944 of mail ons uw vraag. U ontvangt zo snel mogelijk een antwoord van ons.

Deel dit bericht via: